Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6
!Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og ikke-destruktivt (forringer ikke billederne kvalitet) billedredigeringsprogram, der er velegnet til alle aspekter af efterbehandling af dine billeder.

Ud over forbedringer i ydelse og udvalget af funktioner, indbefatter den sjette udgave af Adobe Lightroom et par Merge modes, HDR og Panorama til ubesværet sammensætning af flere billeder for at forøge den dynamiske rækkevidde, eller det samlede synsfelt for fotografier.

Facial Recognition (ansigtsgenkendelses) teknologi bliver nu anvendt til at hjælpe med at organisere og for at få adgang til dine billeder af personer på en hurtig måde - og den samlede opdateringer af programmets ydelse accelererer bearbejdelse og forøger hastigheden hvormed du kan arbejde professionelt med dine billeder. Samtidig med at afrunde efterbehandlingens arbejdsflow, giver denne udgave af Lightroom dig også mulighed for at skabe avancerede video lysbilledshows af din billedverden og producere HTML5-kompatible webgallerier til at dele dit arbejde på mere dynamiske måder.

Udvalget af funktioner, som er enestående for Lightroom 6, tjener til at fuldstændiggøre det allerede imponerende værktøjssæt, som fandtes i de tidligere versioner af Adobe Lightroom, indbefattet Smart Previews til arbejde med dine fotos når du er offline fra dit bibliotek, praktiske funktioner til redigering, Develop-indstillinger til anvendelse af et-kliks effekter til billedverden, en Advanced Healing Brush til intelligent retouchering af fotografier og et bredt sortiment af valgmuligheder for deling og eksport.

Lightroom 6 er kompatibel med både Mac og Windows operativsystemer. Efter køb af denne download version, vil en e-mail blive sendt til dig indeholdende en entydig licens kode til aktivering og af programmet.

HDR Merge er en ubesværet fremgangsmåde til sammensætning af multiple eksponeringer inden for én enkelt ramme for at opnå en udvidet dynamisk rækkevidde med skygge- og belysningsdetaljer. Dette værktøj hjælper med at opstille løbende optagne billedfelter efter hinanden og finde den gennemsnitlige eksponeringsværdi for hvert – for at skabe naturlige, eller surrealistiske effekter.

Panorama Merge hjælper til med sammenhæftning af adskillige filer, indbefattet råbilleder, for at skabe et bredt område af visningspanoramaer. Dette værktøj hjælper til med at opretholde en høj grad af detaljerigdom og forhindre uønskede forvrængninger og åbninger, eller overlapninger mellem billedfelter.

Ansigtsgenkendelse er en enestående løsning til etablering af ophav til fotos af særlige personer uden brug af metadata, tags, eller nøgleord. Ved udvælgelse af ét ansigt fra et foto kan Lightroom 6 søge efter billeder af denne samme person gennem hele dit bibliotek til kategorisering og gruppering.

Den opdaterede Advanced Video Slideshows funktion hjælper med at skabe en elegant multimedie præsentation af dine fotografier, videoer og musik som kan forbedres yderligere ved brug af visuelle effekter, så som panorering og zoom.

Til deling af dit arbejde online kan HTML5-kompatible webgallerier oprettes til fremvisning af dine fotografier og billeder på en mere elegant og interaktiv måde, som er kompatibel med de fleste desktop- og mobilbrowsere.

En pålidelig Filter Brush tilbyder mere præcis kontrol med hensyn til hvilke områder af dit billede, der er blevet påvirket ved brug af Graduated, eller Radial filtre. Brush kan anvendes til at justere filtrets maske og tilføje, eller fjerne, effekterne fra specifikke dele af rammen.

Ydelsesforbedringer ved brug af Adobe Lightroom 6 indeholder forøget hastighed og gør fuld brug af kompatible grafikprocessorer til fremskyndelse af import, forarbejdelse og opgaver ved eksport, særlig med hensyn til Develop modulet.

Smart Previews giver dig mulighed for at arbejde med din billedverden uden at behøve at bringe hele dit billedbibliotek med dig. Ved at generere mindre, mere flytbare stand-in filer af dine billeder i fuld størrelse, kan du justeringer og opdatere metadata og derpå automatisk anvende disse redigeringer på de store originaler på et senere tidspunkt.

Develop indstillinger kan lagres som præindstillinger til øjeblikkeligt at applicere dine yndlingsudtryk på fotografier med et enkelt klik. Ud over oprettelse af dine egne er dusinvis af indstillinger præinstallerede og tusindvis flere er tilgængelige fra tredjeparter som du kan finde og downloade via internettet.

Download Adobe Lightroom 6 – Windows
Download Adobe Lightroom 6 – Macintosh

Køb Adobe Lightroom 6 – Windows/Macintosh!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Malwarebytes Anti-Malware

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 6. april 2017, 19:28

Denne anmeldelse er opdateret den 6. april 2017, hvor vi bla. kan oplyse at Malwarebytes Anti-Malware nu understøtter dansk som sprog. Malwarebytes Anti-Malware er ikke et...
Læs mere...
Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. april 2016, 15:18

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 11. november 2015, 23:53

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 17. maj 2015, 23:22

Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og...
Læs mere...
10 gratis services til online lagring af dine filer

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:52

I stedet for blot at have dine filer og data gemt på din harddisk eller USB-drev, så kan det være utroligt praktisk at have en online backup service til opbevaring og lagring...
Læs mere...
Backup af e-mails i Outlook

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:51

Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via...
Læs mere...