Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Microsoft Visio Professional 2013
!Microsoft Visio Professional 2013 gør det lettere for enkeltpersoner, eller grupper at oprette og dele alsidige diagrammer, som forenkler kompleks information. Software indbefatter hele funktionaliteten i Visio Standard 2013, lige så vel som den opdaterer diagrammer, skabeloner og stilformer. Der er forbedret support til gruppesamarbejde, indbefattende muligheden for at mange enkeltpersoner arbejder på et enkelt diagram på samme tid.

Visio 2013 tilbyder et nyt filformat, som er i overensstemmelse med Open Packaging Conventions (OPC) standarden og XML elementerne fra det tidligere Visio XML filformat (.vdx). Det er et åbnet og XML-baseret filformat. Dette nye filformat er for nærværende supportet af både Visio 2013 og Visio Services på Microsoft SharePoint Server 2013 og du kan lagre et Visio diagram direkte på et SharePoint Server bibliotek.

Den nye Visio har et fuldstændigt nyt sæt på 16 særskilte skabeloner. De nye skabeloner inkorporerer fuldt ud de nye formgivningseffekter. De er professionelt designet til give dit diagram en mangfoldighed af dynamiske udtryk. Skabelonerne i den nye Visio er meget nemme at bruge. Det betyder, at blot skal udvælge ét fra galleriet på Design fanen.

Hver ny skabelon tilbyder et sæt af hurtige stilformer, som er sammenhørende med hensyn til stil og farve. Du kan anvende dem til diagrammer, samtidig med at du bibeholder et samlet, ensartet udtryk. Du kan anvende stilformer på tværs af Shape Styles galleriet. Udvælg ganske enkelt den form, du ønsker at formatere og vælg så en stilform fra galleriet. Du kan se galleriet som helhed ved at klikke på den nedadgående pil på højre side af galleriet.

Visio 2013 indbefatter en API udskiftning af diagram, som sætter dig i stand til at udskifte et, eller flere diagrammer til et andet diagram, som findes på en skabelon, mens der bibeholdes nogle af de tilhørende egenskaber fra den oprindelige skabelon. Ændring af skabelon er nu lige så let, som det er at trykke på en tast og udvælge den skabelon, du ønsker. Du vil kunne ændre én skabelon ad gangen, eller ændre adskillige skabeloner på én gang. Dette gør det nemt at tilføje et diagram med midlertidige formgivninger og derpå senere ændre til formgivninger, der ses bedre ud og er mere egnede.

Visio 2013 indbefatter en ny kommenteringsstruktur. Kommentarer kan associeres med et særligt diagram eller skabelon. Visio 2013 indbefatter to nye områder: Kommentarer og kommentering.

Visio 2013 diagrammer kan nu forbindes med eksterne lister på SharePoint Server 2013 servere. Visio Services supporter muligheden for at opdatere Visio diagrammerne, efterhånden som data opdateres.

Visio 2013 supporter relativ geometri på ShapeSheet. Shape-udviklere kan anvende relative geometrier til at specificere geometrier, som ukomplicerede værdier, eller formler, der automatisk forstørres i højde og bredde.

Du kan nu kopiere en skabelon og alle dens udformninger inden for det samme dokument i Visio 2013. I overensstemmelse hermed har Page Object en ny metode kaldet "Duplicate", som duplikerer skabelonen og returnerer et nyt Page objekt. Højre-klik på sides faneblad og valg af Duplicate opretter en ny skabelon med alle udformningerne, med formateringen og originalens egenskaber.

Ved brug af Visio 2013 kan du udvikle og udfolde forretningsmæssige procesdiagrammer, som imødekommer alle dine kunder på blot den halve tid sammenlignet med andre produkter og værktøjer på markedet.

Download Microsoft Visio Professional 2013 eller læs mere om programmet hos Microsoft!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Malwarebytes Anti-Malware

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 6. april 2017, 19:28

Denne anmeldelse er opdateret den 6. april 2017, hvor vi bla. kan oplyse at Malwarebytes Anti-Malware nu understøtter dansk som sprog. Malwarebytes Anti-Malware er ikke et...
Læs mere...
Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. april 2016, 15:18

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 11. november 2015, 23:53

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 17. maj 2015, 23:22

Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og...
Læs mere...
10 gratis services til online lagring af dine filer

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:52

I stedet for blot at have dine filer og data gemt på din harddisk eller USB-drev, så kan det være utroligt praktisk at have en online backup service til opbevaring og lagring...
Læs mere...
Backup af e-mails i Outlook

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:51

Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via...
Læs mere...