Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld Frameld



Du får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Backup af e-mails i Outlook








!Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via Outlook selv skaber en komplet backup-kopi. Den anden måde viser hvordan du med et lille freeware værktøj fra Microsoft kan klare backup-processen automatisk.

Ligesom du sikkert tager backup af vigtige dokumenter og filer på din Windows computer, så er det mindst lige så vigtigt og betryggende at have en komplet backup af alle e-mails i sin Outlook klient. Hvis Windows en dag får problemer eller der opstår fejl med Outlook klienten, så er gode råd dyre hvis du ikke har en backupkopi af alle dine e-mails.

Det kan være yderst besværligt og tidskrævende at genskabe sine e-mails, hvis det i det hele taget er muligt. Derfor vil vi i denne artikel vise hvordan du kan være på forkant og beskytte dig imod tab af e-mails i Outlook.


Tag manuel backup af e-mails i Outlook


Den først metode viser hvordan du manuelt kan tage backup af e-mails i Outlook og genskabe din backupkopi på samme, eller en anden, computer. I realiteten handler det om, at du tager en kopi af .PST filen fra Outlook mappen. en .PST fil indeholder alt data gemt i Outlook og bruges f. eks når du ønsker at genskabe din Outlook på en ny computer eller lign.

 1. Start Outlook op som du plejer. Klik på Filer -> Importer og eksporter...


 2. I dialogvinduet skal du vælge "Eksporter til en fil".


 3. I næste dialogvindue skal du vælge "Privatmappefil (.pst)".


 4. I dette dialogvindue skal du markerer den øverste mappe som hedder "Private mapper". Du skal også afkrydse feltet "Medtag undermapper". Klik OK.


 5. I det sidste dialogvindue skal du angive placeringen af din sikkerhedskopi. Du kan f. eks angive Skrivebordet eller en undermappe, hvor du opbevarer backupkopier.




Genskab en manuel backup af e-mails i Outlook


Du har nu en komplet backupkopi af dine e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Du kan nu genskabe backupkopien på en ny computer eller på din egen computer, hvis du har behov for det. Blot følg disse trin:

 1. Start Outlook op som normalt (er din version af Outlook beskadiget eller ødelagt, så bør du afinstallere den og geninstallere en ny, frisk version inden da).


 2. Vælg Filer -> Importer og eksporter.


 3. I dette dialogvindue skal du vælge "Importer fra et andet program eller en anden fil".


 4. Næste dialogvindue skal du vælge "Privatmappefil (.pst)".


 5. Her vælger du den øverste mappe "Private mapper". Husk at afkrydse feltet "Medtag undermapper". og klik på Udfør.




Automatisk backup af e-mails i Outlook


I stedet for at bruge tid på hver gang manuelt at tage backup af din .PST fil i Outlook, så kan du med et lille tilføjelsesprogram fra Microsoft automatisere en stor del af processen. Det er et freeware programmet Personal Folders Backup som du kan tilknytte Outlook og programmet vil selv regelmæssigt spørge dig om du ønsker at tage en backup. Følg blot disse trin:

 1. Download Personal Folders Backup. Installer programmet i Windows.


 2. Efter installationen er gennemført skal du du start Outlook op som du plejer.


 3. Vælg Filer -> Backup. Følg anvisningerne og du har nu en komplet backupkopi af din .PST fil.




Genskabelse af ødelagt .PST fil


Har du været så uheldig at dit Microsoft Outlook er gået ned og ikke kan åbnes op igen, så er det rart at få genskabt alle ens e-mails og dermed .PST filen med alt data. Du kan benytte programmet Outlook Mail Recovery til dette formål - du kan downloade programmet her:


Download Outlook Mail Recovery


Du kan downloade flere E-mail klienter via Download.dk!



Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar






Anmeldelse af Malwarebytes Anti-Malware

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 6. april 2017, 19:28

Denne anmeldelse er opdateret den 6. april 2017, hvor vi bla. kan oplyse at Malwarebytes Anti-Malware nu understøtter dansk som sprog. Malwarebytes Anti-Malware er ikke et...
Læs mere...




Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. april 2016, 15:18

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...




Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 11. november 2015, 23:53

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...




Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 17. maj 2015, 23:22

Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og...
Læs mere...




10 gratis services til online lagring af dine filer

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:52

I stedet for blot at have dine filer og data gemt på din harddisk eller USB-drev, så kan det være utroligt praktisk at have en online backup service til opbevaring og lagring...
Læs mere...




Backup af e-mails i Outlook

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:51

Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via...
Læs mere...