Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Et kig på avast! 2014 Free Antivirus
!AVAST Software har officielt frigivet deres første beta-versioner af avast! 2014 Free Antivirus, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus. Så det er stort set hele porteføljen af deres sikkerhedsprogrammer.

Klik videre her, hvis du er interesseret i de nyeste versioner af Avast Antivirus og Avast Internet Security.

Vi tager et hurtigt kig på de forbedringer og fornyelser som disse 2014 versioner AVAST lover de vil bringe.

Som udgangspunkt, så lover AVAST at de nye produktversioner ikke blot er gammel vin på nye flasker - mange områder vil indeholder forbedringer og nye funktioner.

Her er vores bedømmelse:

I version 2014 introducerer AVAST teknologien DeepScan i alle programmerne. DeepScan hjælper alle versioner af avast med at tage fornuftige beslutninger om hvordan ukendte filer og data skal håndteres - i stedet for at smide alle ukendte filer i karantæne i "sandbox", så analyseres alt data nu på en forbedret måde. Det vil også resulterer i færre fejlagtige "false positive", hvor reelle filer og data ender i karantæne.

Opdateringer til de forskellige versioner af avast 2014 vil blive streamet på en hurtigere og nemmere måde - nemmere måde forstået sådan, at du ikke bliver forstyrret i dit arbejde og er nødt til at tage stilling til om dit avast program skal opdateres eller ej.


Avast 2014


Du vil også opleve forbedringen "Cloud Scanning" som, kort fortalt, handler om at mange trusler og malware nu bliver opdaget langt hurtigere i cyberspace og dermed er avast gearet til at håndtere de trusler langt mere kompetent, hvis de nogensinde truer din computer.

Af web-teknologier byder avast 2014 også på en del nyheder. Funktionen "Do-Not-Track" sørger for, at en tredjepart, program eller cookie, ikke kan overvåge din adfærd og færden på internettet.

SafeZone teknologien åbner automatisk et sikkert browservindue, hver gang du skal til at logge på din netbank eller shoppe i en webshop. Det sikre browservindue kan ikke opsnappes af hackere og cyberkriminelle, så du kan foretage alle dine transaktioner med ro i sindet.

Tilbage i selve avast sikkerhedsprogrammerne får du også mulighed for at oprette en "Rescue Disk", der omdanner en DVD, CD eller USB til en slags boot-disk. Du kan altid starte din computer op med denne boot-disk i og foretage en scanning og genopretning af beskadigede systemfiler.

Vores indtryk af avast Free Antivirus 2014, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus var, at de var nemme at installere og scanningerne forløb kvikt og smertefrit. Hvis du tester 2014 versionerne, så husk de er stadigvæk i beta og kan indeholde småfejl.

Download Avast Internet Security

Download Avast! Free Antivirus!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Malwarebytes Anti-Malware

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 6. april 2017, 19:28

Denne anmeldelse er opdateret den 6. april 2017, hvor vi bla. kan oplyse at Malwarebytes Anti-Malware nu understøtter dansk som sprog. Malwarebytes Anti-Malware er ikke et...
Læs mere...
Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. april 2016, 15:18

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 11. november 2015, 23:53

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 17. maj 2015, 23:22

Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og...
Læs mere...
10 gratis services til online lagring af dine filer

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:52

I stedet for blot at have dine filer og data gemt på din harddisk eller USB-drev, så kan det være utroligt praktisk at have en online backup service til opbevaring og lagring...
Læs mere...
Backup af e-mails i Outlook

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:51

Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via...
Læs mere...