Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica
!Det skal både være nemt at tage backup af ens data i Windows 7. Derfor har vi valgt at rette fokus på programmet Auslogics BitReplica, der håndterer opgaven på overbevisende måde.

Vi lever i en digital verden, hvor mange af vores erindringer er gemt i form af billeder, videoer og dokumenter - de er ofte lagret på harddisken på vores computere. Selv vores yndlings-musik bliver gemt på vores computer. Vi vil næsten for enhver pris undgå at miste vores data, men er uheldet ude så er det godt med en backup. Så spørgsmålet er om du har planlagt en backup af din data til klare uheldet når det indtræffer?

Du kan ikke modvirke uheld 100%, men du kan styre skaderne ved at være forudseende og sikre din data. Den bedste strategi er at sikkerhedskopiere og tage backup af vigtig data på en regelmæssig basis. Auslogics BitReplica er et gratis værktøj til sikkerhedskopiering af filer gemt på din Windows 7 computer.

Programmet hjælper dig med at beskytte din data mod at gå tabt på grund af en harddisk nedbrud, virusangreb eller utilsigtet sletning. Den forvalter også flere harddiske let, selvom de er på et netværk.

Auslogics BitReplica er så intelligent, at det lader dig angive filgrupper til at backup, såsom Internet Explorer eller Windows Mail kontakter, eller du kan vælge enkelte mapper til at tage backup af under hver profil, du opretter.


Sådan bruger du Auslogics BitReplica til at tage backup
Først skal du downloade og installere Auslogics BitReplica i Windows 7.

Auslogics BitReplica


Nu skal du oprette en backup profil, som gemmer de indstillinger, du angiver. For at oprette en profil skal du klikke på New Profile knappen. Du kan oprette flere profiler i henhold til dine behov.


Auslogics BitReplica


I de næste skridt skal du vælge de mapper og filer du ønsker at tage backup af, samt den placering du ønsker at din backup skal placeres på. Det er anbefalelsesværdigt at tage backup af data til et eksternt drev eller f. eks en USB-stick.


Auslogics BitReplica


Du kan også vælge typen af backup og planlægge en ugentlig/daglig backup proces (så backup automatisk bliver udført én gang per uge, dag eller måned).


Auslogics BitReplica


Vælg et profilnavn og klik på Finish for at start backup processen.


Auslogics BitReplica


For at gendanne filer fra en sikkerhedskopi, skal du blot vælge den på listen over backup-profiler som er oprettet og klikke på Recover. Du kan også navigere til den mappe, hvor sikkerhedskopien blev gemt, og vælge enkelte filer i stedet for at gendanne hele mappen.

Auslogics BitReplica er en lille download og virker på alle versioner af Windows.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Malwarebytes Anti-Malware

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 6. april 2017, 19:28

Denne anmeldelse er opdateret den 6. april 2017, hvor vi bla. kan oplyse at Malwarebytes Anti-Malware nu understøtter dansk som sprog. Malwarebytes Anti-Malware er ikke et...
Læs mere...
Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. april 2016, 15:18

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 11. november 2015, 23:53

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 17. maj 2015, 23:22

Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og...
Læs mere...
10 gratis services til online lagring af dine filer

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:52

I stedet for blot at have dine filer og data gemt på din harddisk eller USB-drev, så kan det være utroligt praktisk at have en online backup service til opbevaring og lagring...
Læs mere...
Backup af e-mails i Outlook

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:51

Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via...
Læs mere...