Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Windows XP Mode til Windows 7
!Windows XP Mode er en funktion i Microsoft Windows 7 som afvikler et virtuelt Windows XP miljø via Windows Virtual PC, der gør det muligt at afvikle mange Windows XP baserede applikationer og programmer.

Bemærk, at Windows XP Mode kun kan afvikles på følgende versioner af Windows 7: Professional, Enterprise og Ultimate. Desværre tilbyder Microsoft ikke Windows XP Mode på Windows 7 Home Premium.

Som privatperson eller IT-professionel kan det være praktisk at kunne afvikle de ældre Windows XP applikationer under Windows 7 - fordelen ved Windows XP Mode, under Windows 7, er også at man nyder godt af de forberinger indenfor sikkerhed, produktivitet og stabilitet som Windows 7 tilbyder.


Windows XP ModeAt installere og konfigurere Windows Virtual PC til Windows XP Mode i Windows 7 er en forholdsvis enkel proces. Som det første skal du checke om du allerede har Windows Virtual PC installeret på din computer.

1.) Klik på Start -> Alle Programmer

Check listen igennem og hvis Windows Virtual PC ikke optræder på listen, så kan du downloade Windows XP Mode.

Download Windows XP Mode


2.) Den side du lander på hos Microsoft kræver at du vælger hvilken version af Windows 7 du har installeret på din PC og hviklet sprog din version har.


Windows XP Mode3.) Efter du har udfyldt de to felter med dine oplysninger kan du klikke på den blå Windows XP Mode knap og installere programmet. Herefter skal du klikke på den anden blå knap, for Windows Virtual PC, og igen følge samme procedure. Tilsidst skal du klikke på den tredje blå knap og installere Windows XP Mode Update.


Windows XP ModeNår installationen af Windows XP Mode er færdig skal du starte programmet via Alle Programmer -> Windows XP Mode.

Du kan nu begynde opsætningen af det virtuelle Windows XP miljø og det vil tage flere minutter. I løbet af denne proces vil du blive bedt om at acceptere Windows XP Licensaftalen, samt at oprette en ny adgangskode.

Når processen er færdig vil du se Windows XP Modes virtuelle miljø som et vindue på dit Windows 7 skrivebordet.

Du kan installere og køre applikationer via det virtuelle Windows XP miljø som var det Windows XP du havde som primært styresystem. Som udgangspunkt bliver Windows XP Mode afviklet et reduceret vindue, men du kan sagtens udvide det til fuldskærm ved at klikke på knappen Maksimer i øverste højre hjørne af vinduet.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Malwarebytes Anti-Malware

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 6. april 2017, 19:28

Denne anmeldelse er opdateret den 6. april 2017, hvor vi bla. kan oplyse at Malwarebytes Anti-Malware nu understøtter dansk som sprog. Malwarebytes Anti-Malware er ikke et...
Læs mere...
Sådan gør du din computer fri for uønskede gæster!

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. april 2016, 15:18

Mange brugere oplever ofte at deres computere eller bærbare med tiden arbejder mere trægt, bruger længere tid på at loade, og bruger mere processorkraft end normalt. Det kan...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 11. november 2015, 23:53

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 17. maj 2015, 23:22

Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og...
Læs mere...
10 gratis services til online lagring af dine filer

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:52

I stedet for blot at have dine filer og data gemt på din harddisk eller USB-drev, så kan det være utroligt praktisk at have en online backup service til opbevaring og lagring...
Læs mere...
Backup af e-mails i Outlook

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 23. april 2015, 10:51

Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via...
Læs mere...