Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

3 tips til hvordan du bliver klar til din nye beskæftigelse
!

September nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at sommeren snart er på retur. Hvad det mere betyder er, at man skal i gang med både arbejde og studie igen. Efter at have haft en lang ferie er der en god chance for, at hovedet er gået en lille smule i stå, og man har derfor brug for en lille smule hjælp til at blive helt klar til det kommende års udfordringer. Derfor vil vi i denne artikel give dig et par tips til, hvordan du bliver helt klar til enten studie eller arbejde, efter at hovedet har haft en lang og tiltrængt pause, så det hele kan blive sat i omdrejninger igen.

 

Tydelige print

Uanset om du studerer eller arbejder, er der nogle fællesnævnere, som du ikke kan undvære i dit hjem. Den første ting, som vi vil anbefale dig at få fat i i forbindelse med sommerferiens slutning, er en printer. En printer er livsnødvendig, eftersom der uden tvivl vil komme opgaver eller vigtige papirer, som skal afleveres eller er bedst at opbevare i en fysisk version.

Hvilken printer skal du så vælge? Et af de helt populære mærker, som desuden også er berettiget til denne popularitet, er en HP-printer. Denne printer kan, ligesom mange andre, fås både som almindelig tonerprinter og som laserprinter.

Når du har købt dig en printer, er det dog vigtigt, at du også får købt toner til denne, ellers kommer du til at stå i en træls situation, første gang du er presset og skal have printet noget. For at gøre det billigere for dig selv er det en altid en god ide at gå online for at finde de tonere, som passer til din printer. Hvis du har en laserprinter, kan du f.eks. købe HP's lasertoner på Tonerland.dk.

 

Lynhurtigt internet

Det næste, du bør sørge for at have på plads i forbindelse med starten på arbejde og studie, er dit bredbånd. Der er nemlig ikke ét bestemt bredbånd, der passer til alle behov. Hvis du kun bruger internettet til lette opgaver, som ikke kræver særlig meget, er der ingen grund til at betale mange penge for et bredbånd med høj hastighed. Derimod kan du nøjes med et billigere bredbånd, hvor hastigheden ikke er så høj, eftersom lette opgaver ikke kræver en særlig høj hastighed for at fungere upåklageligt.

Dog er det ikke helt let at finde det helt rigtige bredbånd på egen hånd, hvis du ikke er klar over, hvor meget hastighed de opgaver, som du udfører, kræver. Heldigvis er det let at finde hjælp på internettet. Klik, og find det bredbånd, der er det rette for dig og dine behov.

 

Hjemmekontor

Lad dig ikke snyde af overskriften, du behøver skam ikke have et helt rum til rådighed, hvor der skal være kontor – dog er det ikke en skam, hvis du har sådan et rum. Det, der menes, er, at du bør have en eller anden form for siddeplads i hjemmet, hvor du kan arbejde i fred, og hvor du har alle nødvendige genstande til rådighed. Det vil sige, at du ikke skal rende dit hus eller din lejlighed rundt for at finde en kuglepen eller en lineal. Alle sådanne småting skal være lige ved hånden, så du kan arbejde hurtigt og produktivt.

Mange arbejder ved spisebordet eller i sofaen, men det er ikke optimale pladser, da du hurtigt kan blive distraheret herfra. I stedet er det mest optimale, at du har dig et skrivebord, hvor der er plads til det hele, og hvor du ikke rigtig har andet end arbejde til at distrahere. 

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...
Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 10. oktober 2017, 10:16

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

...
Læs mere...
5 programmer du ikke anede eksisterede

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 4. oktober 2017, 13:17

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er...
Læs mere...
Gratis e-mail programmer til Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. september 2017, 14:32

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et...
Læs mere...