Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

5 programmer du ikke anede eksisterede
!Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er også de programmer, som du slet ikke har overvejet kunne eksistere. Det er sidstnævnte, der er fokus på i denne artikel.

Specifikt er det programmerne: Minesweeper helper, Type speed, Escribe, Atom, og Recuva, som hver især bliver forklaret yderligere.


Minesweeper helper

Minesweeper helper er til de nørdede spillere, der har en forkærlighed for det klassiske minestryger. Det er et hjælpeprogram til at vinde over det lille windows spil minestryger, der ellers kan give grå hår uden et godt hjælpeprogram. Hjælpeprogrammet markerer tydeligt de felter, som du trygt kan klikke på, uden at ramme en mine, som du kan tabe spillet på.

Du kan fx bruge hjælpeprogrammet, hvis du spiller minestryger i dine pauser på arbejdet, hvor du kan blære dig med dine seje minestryger skills, når du har vundet alle gangene og de andre ikke har.

Du kan finde mere info her


Type speed

Denne windows app kan bruges som ren og skær tidsfordriv, når du lige mangler en overspringshandling, imens du skriver opgave, eller bare gerne vil prøve et program, hvor du kan slå hjernen lidt fra. Programmet tester, hvor god du er til at taste hurtigt på computeren. Du kan evt. prøve at konkurrere lidt med dine medstuderende eller kolleger på arbejdet, for at gøre programmet mere spændende.

Det kan findes på følgende link


Escribe

Escribe er et program, som kan bruges til at programmere og justere alle DNA chips. Det er gratis og kan hentes lige her: https://www.centralvapors.com/escribe-software/

DNA chips kan bruges i mange forskellige ting. Det er alt lige fra molekylærbiologi, hvor de eksempelvis bruges til måling af mRNA koncentrationer i genprøver, til styresystemer, til e-cigaretter.


Atom

Hvis du har nogenlunde styr på filer, mapper og en lille smule html, så er atomprogrammet for dig. Når du først har lært at bruge det, så kan du administrere mange sideløbende dokumenter og programmer, uden at fylde din skærm med åbne vinduer. Dette er et must have for dig, der skriver mange tekster, eller laver mange forskellige sideløbende html kodninger.

Programmet er gratis, og du kan hente her


Recuva

Du står måske i en situation, hvor du er kommet til at slette nogle vigtige noter til studiet, eksamen er lige rundt om hjørnet, og nu mangler du al den grundlæggende viden, for at kunne bestå. Det kan også ske, at dine filer ved en fejl er blevet slettet pga. en virus, og nu står du og mangler noget vigtigt til arbejdet eller noget af den opgave, du er i gang med at skrive.

Der er heldigvis hjælp at hente i situationer som disse. Programmet Recuva kan nemlig gendanne alle dine slettede filer, dvs. alt fra billeder fra din ferie med familien for to år siden, musikfiler, programmer, dokumenter, osv.

Find programmet her!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...
Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 10. oktober 2017, 10:16

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

...
Læs mere...
5 programmer du ikke anede eksisterede

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 4. oktober 2017, 13:17

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er...
Læs mere...
Gratis e-mail programmer til Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. september 2017, 14:32

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et...
Læs mere...