Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Norton Security 2015
!I mange år har Norton stået som et synonym for antivirusprogrammer som yder stor sikkerhed og, foruden den lille ændring i navnet, er Norton Security 2015 ikke en undtagelse. Norton Security 2015 fortsætter den fine tradition med et spritny antivirusprogram som både dækker Windows, Macintosh, samt de to mobile styresystemer iOS og Android - hver udgave af Norton Security 2015 dækker op til 5 enheder i alt.

Som sikkerhedsprogram indeholder Norton Security 2015 alt hvad du kan forvente - fokus på antivirus kombineret med moduler som overvåger filer og programmer ikke blot for mistænkelig adfærd, men også som en "smutvej" til malware infektion - det vil sige, filer og programmer som agerer som trojanske heste for malware.

Norton Security 2015 indeholder en firewall som blokerer for hacker-angreb, både udefrakommende men også interne angreb som kan initieres via trojanske heste i programmer eller filer.

Du får også et spamfilter som supplerer din mail-klient, f. eks Outlook, og sørger for en kompetent sortering i spam e-mails og e-mails som potentielt kan indeholde phishing.

Derudover har Norton Security 2015 en række praktisk moduler til lagring af kodeord og brugernavne, overvågning af netværk, opstarts-optimering, oprettelse af en boot-disk og meget mere.

Men hvad er nyt i Norton Security 2015?

Den mest åbenlyse ændring er brugerfladen som har fået en opdatering og et moderne udseende á la Windows 8. Det er ikke forvirrende som Windows 8, men skaleret ned i antal af funktioner/knapper så du som bruger har nemmere ved at finde rundt i programmet.
I teknologien i Norton Security 2015 er der også forbedringer med en mere aggressiv heuristisk sporingstilgange som er mere kompromisløs ift. til virus og malware. Beskyttelse af din browser er nu implementeret som en automatisk funktion, så du ikke længere behøver at installere det som et separat tilføjelsesprogram.

Praktisk talt, så er Norton Security 2015 en erstatning for Norton Antivirus, Norton Internet Security og Norton 360 - disse programmer vil ikke længere blive videreført eller opgraderet. Symantec vil forsat udgive sikkerhedsopdateringer til disse programmer, men vil ikke udgive dem i separate 2015-versioner.

Ønsker du at prøve Norton Security 2015, så kan du downloade en 30-dages testversion via dette link:

Køb Norton Security med Backup
Download Norton Security 2015!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Chili Security løfter computersikkerhed til et nyt niveau

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 2. maj 2017, 13:44

Hvad enten du læser avis eller ser fjernsyn, så vil computersikkerhed være et begreb, som du hyppigt støder på. Computersikkerhed er et emne,...

Læs mere...
Hvorfor du skal bruge en VPN

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 28. april 2017, 11:49

Mange forbinder en VPN med torrents eller lignende, men sandheden er at der er flere årsager til hvorfor du skal anvende en VPN.

Hvad er en VPN?...

Læs mere...
Tips til den inaktive it-interesserede

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 28. april 2017, 11:48

Vi har alle nogle tricks eller fifs når det kommer til brug af vores computer, eller tips til helbredet til dagligdagen med et stillesiddende job. Rigtig mange har i...

Læs mere...
Sådan sælger du med Dynamics AX

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 18. april 2017, 00:15

Har du styr på alt i virksomheden? Hvilke muligheder bruger du for at øge funktionaliteten og effektiviteten i din virksomhed eller den virksomhed du arbejder for? Det er...

Læs mere...
Sådan får du earned links og styrker din SEO ved hjælp af interaktive værktøjer

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 18. april 2017, 00:15

Alle som arbejder med SEO ved, at det at skaffe links er meget vigtigt for ens placeringer på Google. Det at skaffe links er dog ikke helt let, specielt hvis du vil have...

Læs mere...
Tips til din ansøgning om et IT-job

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 17. april 2017, 23:53

Din ansøgning til et IT-job er vigtig. Det er højst sandsynligt dit første kontaktpunkt med det firma, eller den organisation, som du ønsker at arbejde for. Din ansøgning...
Læs mere...