Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Norton Security 2015
!I mange år har Norton stået som et synonym for antivirusprogrammer som yder stor sikkerhed og, foruden den lille ændring i navnet, er Norton Security 2015 ikke en undtagelse. Norton Security 2015 fortsætter den fine tradition med et spritny antivirusprogram som både dækker Windows, Macintosh, samt de to mobile styresystemer iOS og Android - hver udgave af Norton Security 2015 dækker op til 5 enheder i alt.

Som sikkerhedsprogram indeholder Norton Security 2015 alt hvad du kan forvente - fokus på antivirus kombineret med moduler som overvåger filer og programmer ikke blot for mistænkelig adfærd, men også som en "smutvej" til malware infektion - det vil sige, filer og programmer som agerer som trojanske heste for malware.

Norton Security 2015 indeholder en firewall som blokerer for hacker-angreb, både udefrakommende men også interne angreb som kan initieres via trojanske heste i programmer eller filer.

Du får også et spamfilter som supplerer din mail-klient, f. eks Outlook, og sørger for en kompetent sortering i spam e-mails og e-mails som potentielt kan indeholde phishing.

Derudover har Norton Security 2015 en række praktisk moduler til lagring af kodeord og brugernavne, overvågning af netværk, opstarts-optimering, oprettelse af en boot-disk og meget mere.

Men hvad er nyt i Norton Security 2015?

Den mest åbenlyse ændring er brugerfladen som har fået en opdatering og et moderne udseende á la Windows 8. Det er ikke forvirrende som Windows 8, men skaleret ned i antal af funktioner/knapper så du som bruger har nemmere ved at finde rundt i programmet.
I teknologien i Norton Security 2015 er der også forbedringer med en mere aggressiv heuristisk sporingstilgange som er mere kompromisløs ift. til virus og malware. Beskyttelse af din browser er nu implementeret som en automatisk funktion, så du ikke længere behøver at installere det som et separat tilføjelsesprogram.

Praktisk talt, så er Norton Security 2015 en erstatning for Norton Antivirus, Norton Internet Security og Norton 360 - disse programmer vil ikke længere blive videreført eller opgraderet. Symantec vil forsat udgive sikkerhedsopdateringer til disse programmer, men vil ikke udgive dem i separate 2015-versioner.

Ønsker du at prøve Norton Security 2015, så kan du downloade en 30-dages testversion via dette link:

Køb Norton Security med Backup
Download Norton Security 2015!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...
Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 10. oktober 2017, 10:16

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

...
Læs mere...
5 programmer du ikke anede eksisterede

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 4. oktober 2017, 13:17

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er...
Læs mere...
Gratis e-mail programmer til Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. september 2017, 14:32

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et...
Læs mere...