Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Business Intelligence effektiviserer inkassoprocessen
!

Det er ingen hemmelighed, at inkassovirksomheder ofte har været udsat for hård kritik og mange fordomme. Nye og bedre systemer har dog betydet, at der i dag ikke sættes spørgsmålstegn ved troværdigheden hos de bedste inkassosteder. Det gælder blandt andet Collectia, som har udnyttet digitaliseringen flot.


Inkasso har ofte været en branche, som folk har skævet negativt til, og der har da også været grunde til at tvivle på metoderne før i tiden. Det handler i bund og grund om at skabe den nemmeste måde at gøre begge parter så tilfredse som muligt. Det er netop det, de bedste inkassovirksomheder har fokus på, når de gennemgår en sag.


Der er sket en voldsom digitalisering i de seneste år, og det har også haft betydning for måden, som pengene inddrives på – og det til det positive. IT og Business Intelligence har nemlig gjort det muligt at skabe en langt nemmere, mere sikker og troværdig proces, når der skal inddrives penge til den rette ejermand. Det skal nemlig være så nemt som muligt at afbetale sin gæld, hvis det er det, man ønsker, og samtidig skal det være en ordentlig proces at få fat i sine penge.


Det er netop her, digitaliseringen kommer til sin ret, fordi det giver nogle nye muligheder. Collectia, som er et dansk inkassofirma, er en af de førende på dette område, og her har man virkelig formået at bruge udviklingen positivt. Det gælder både i kreditorernes og debitorernes interesser.


Automatering på den rigtige måde


De nye smarte systemer sikrer først og fremmest, at der kan laves en langt større automatisering af tingene, som ikke førhen har været muligt. Det sikrer, at man undgår en masse manuelt arbejde, som systemerne kan tage sig af i stedet. Collectias inkassoproces tager altid udgangspunkt i forholdene i den gældende situation. Det betyder, at der blandt andet kigges på skylderens betalingsevne, før planen laves. Det handler først og fremmest om, at pengene havner det rigtige sted, men debitoren skal også behandles ordentligt, og det hjælper Business Intelligence til.


CollectIT, som er Collectias intelligente system, har mulighed for at agere stærkt selv med en masse store data, som kan være krævende. Det betyder, at der er mulighed for at indsamle al den relevante information om debitoren, hvilken blandt andet kan handle om navn, adresser, tidligere gældssager og lignende. Der indsamles både data fra offentlige placeringer, ligesom man køber sig rettighederne til andre data.


Disse parametre gør, at man har mulighed for at lave en individuel behandling af hver enkel debitor. Det gælder både ift. afdraget af gælden og selve inddrivelsen, men det kommer også til udtryk på den måde, som der kommunikeres i mellem parterne, hvilket kan være en stor gevinst.


Det er derfor lidt en nytænkning i denne branche, fordi det giver debitor en bedre oplevelse i processen. Alt tyder nemlig på, at der i langt flere tilfælde vil komme en god løsning, hvis alle føler sig godt behandlet, og kommunikationen har været god undervejs. Det er samtidig bare langt nemmere at behandle sagerne, når man har et intelligent system som CollectIT.


Stor gennemsigtighed og troværdighed for alle parter


Collectia har en kundeweb, som er tilgængelig fra kreditorerne. Det er vigtigt, da disse er kunderne hos Collectia, og dermed har krav på at kunne følge med undervejs. På denne kundeweb er der altid mulighed for at undersøge, hvor langt sagen er nået, og hvordan den behandles. Det sikrer en vis tryghed, at det tydeliggøres, at der er en proces i gang.


Der er desuden produceret en app, hvor man også kan følge med i sagen løbende. Det er samtidig muligt at uploade nye dokumenter, som også skal behandles.


Der er også mulighed for debitorerne for at undersøge deres sag på en digital platform. Her kan der også kommunikeres på rådgivere om detaljerne i sagen.


Man kan derfor roligt sige, at Collectia har taget et stort skridt ind i den digitale verden med et meget brugervenligt og fleksibelt system.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...
Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 10. oktober 2017, 10:16

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

...
Læs mere...
5 programmer du ikke anede eksisterede

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 4. oktober 2017, 13:17

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er...
Læs mere...
Gratis e-mail programmer til Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. september 2017, 14:32

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et...
Læs mere...