Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gratis e-mail programmer til Windows 10
!Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et e-mail program installeret på sin computer, således at du hurtigt kan læse og sende mail.

Outlook er en glimrende e-mail klient og mange af os anvender, men eftersom den er en integreret del af Office-pakken koster den i sagens natur en del at erhverve sig.

Hvis du søger efter gratis alternativer, så er der her nogle af de bedste e-mail programmer til Windows 10, og de understøtter også de tidligere version Windows 7 og Windows 8:

- Mozilla ThunderBird
- Open Email Client
- DreamMail
- Windows Live Mail

ThunderBird

ThunderBird er en letanvendelig, opensource e-mail klient fra Mozilla Inc., som fremkommer med fremragende funktioner. Installationen og opsætningen af en e-mailadresse i ThunderBird er ganske let, selv om du ikke er en nørd, kan du gøre det, eftersom programmet har visse automatisk indlæste indstillinger til de fleste af de populære e-mail services, så som Hotmail, Google Mail, Yahoo Mail etc.

Den supporter en et-kliks adressebog, som giver dig mulighed for at tilføje folk, eller kontakter til din adressebog ganske nemt.

Download ThunderBird


Opera Mail

Opera Email Client er en grafisk flot og brugervenlig e-mail klient fra Opera, udviklerne af Opera internetbrowseren og Opera Mini. Operas offline adgang til e-mail er glimrende og e-mails som bliver lagrede på serveren, bliver lige akkurat kørt, som de bliver set online. Opera kan læse alle typer af tekster og endog HTML beskeder.

E-mail programmet tilbyder også fremragende funktioner til automatiseting i forbindelse med oprettelse af e-mailadresser fra e-mail tjenester så som Hotmail, Gmail, Yahoo osv.. Opera Mail er nu også til rådighed, som en separat installation af Windows Desktop Email Client.

Download Opera Mail


DreamMail

Mange betragter DreamMail, som en af de bedste e-mail klienter, der kan anvendes. Den er udgiftsfri og den er designet til at behandle flere konti ad gangen. Desuden yder den god understøttelse til POP3 og IMAP servere.

Personligt mener vi, at den har den mest kraftfulde spam/junk teknologi, som virkelig bortfjerner alle ligegyldige e-mails fra din indbakke.

Download DreamMail


Inspiration til hjælp med opsætning af mails

De fleste af os bruger vores PC hver dag til både arbejde og fornøjelse, men ofte glemmer vi at give den et servicetjek nu og da - i stedet for at hyre en IT-tekniker til at klare ærterne kan du med fordel besøge PC-Care.dk og læse de gratis artikler som hjælper med mange af de problemstillinger som du som computerbruger ofte løber ind i.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...
Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 10. oktober 2017, 10:16

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

...
Læs mere...
5 programmer du ikke anede eksisterede

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 4. oktober 2017, 13:17

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er...
Læs mere...
Gratis e-mail programmer til Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. september 2017, 14:32

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et...
Læs mere...