Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Kombiner din dating med dit mobilabonnement
!

Dating, det amerikanske begreb, der indebærer, at man inviterer forskellige personer på dates eller stævnemøder, i forsøget på at finde en partner. Det kan i dag foregå på mange forskellige måder. Du kan invitere en bekendt ud, støde ind i en sød person i byen, som du senere tager på date med eller blive sat op med en fremmed på en blind date. Det kan også foregå online. Onlinedating er i dag udbredt blandt de danske singler. Onlinedating kan både foregå på de mobile apps såsom Tinder eller Happn, som især bruges af det yngre segment, men det kan også foregå ved at oprette en profil på en af de mange netdatingsider, som ofte også har en mobilversion eller en app. På https://datingpilot.dk finder du en oversigt over de bedste datingsider i Danmark, hvilket kan være en særdeles god hjælp, hvis du står og vil i gang med online dating.

 

Dating på din smartphone

Da mange af disse netdatingsider, som sagt, har mobile apps til de fleste styresystemer, kan du altså kombinere din dating med dit dataforbrug på din smartphone. Kombinationen af dating og din smartphone kan være en meget smart løsning, hvis du onlinedater. De fleste danskere har sin mobiltelefon på sig eller i nærheden de fleste timer på dagen. Det gør, at du har din datingapp lige ved hånden, hvis der skulle opstå interesse for dig fra andre singler, eller hvis du får taget et flot nyt billede, som du vil bruge til profilbillede.

De mobile apps gør altså din online dating meget nem og lettilgængelig. Det kan siges at være et stort skridt væk fra de tidligere kontaktannoncer i diverse aviser. Med de mobile apps kan du nemlig komme i kontakt med forskellige singler med det samme, og du behøver ikke vente på svar i flere uger.

Mange af netdatingsiderne anbefaler, at man som bruger ofte er online og opdaterer sin profil, hvilket er nemmere at være, hvis man bruger deres apps, frem for at skulle sidde ved computeren, hver gang man vil date.

 

Danskernes internetforbrug

Danskerne bruger dagligt mange timer på nettet, og dette timeantal er fortsat stigende. De kære smartphones har stor betydning for antallet af timerne på nettet. Danskerne bruger nemlig 60% af timerne på nettet på deres smartphone. Derfor er det også optimalt at rykke din online dating over på din smartphone, da mange af de andre singler formentligt også gør dette, og så har du mulighed for at smede mens jernet er varmt, om man så må sige. Hvis en interesseret mand eller kvinde kontakter dig, vil du få hurtigere besked, hvis du bruger de mobile datingapps frem for udelukkende netdating på computeren, og du kan derfor svare tilbage mens interessen fra et match er der.

 

Det rette mobilabonnement

Men ved brugen af de mobile datingapps bliver du måske i tvivl om, hvorvidt dit abonnement er det rette for dig. Det kan være svært at finde hoved og hale i det store udbud af mobilabonnementer, men her kan https://mobilabonnementpriser.dk/, være en stor hjælp. På https://mobilabonnementpriser.dk/ kan du se en oversigt over forskellige mobilabonnementer. Ydermere kan du indtaste en række ønskede kriterier til dit mobilabonnement og derfor finde det, som passer til dit forbrug og din pengepung.

At kende sit forbrug, kan være en anelse svært, men her er der flere råd at følge. Hos de fleste udbydere, har du mulighed for at logge på en såkaldt ”min side”, hvor du kan se dit tidligere forbrug – både i forhold til data og telefoni. Derudover findes der en række apps, som også kan hjælpe dig hermed. Appen ”My Data Manager” kan give dig en oversigt over både forbrug af mobildata og WiFi, derudover kan den vise, hvad de enkelte apps hver især forbruger. Dermed kan du altså se, hvor meget f.eks. din datingapp udgør af forbrug, for at kunne vurdere, hvilket abonnement, der passer bedst til din online dating.

Det er dog sjældent et spørgsmål om dataindholdet i dit mobilabonnement, der skal afholde dig fra dating med mobile apps. De fleste mobilabonnementer indeholder nok data til brug af apps, eller har diverse foranstaltninger, der informerer dig, hvis dit dataforbrug nærmer sig grænsen af mængden af data i dit abonnement. Men det kan anbefales jævnligt at holde øje med dit faktiske dataforbrug, så du ikke betaler for mere, end du reelt har brug for.

 

Find kærligheden gennem telefonen

Det praktiske ved at finde kærligheden eller blot skabe muligheden for uforpligtende dates er altså ganske simpelt. Det eneste, du umiddelbart skal tage af beslutninger er, hvilke datingapps, du vil benyttet – her kan https://datingpilot.dk være en god hjælp – derudover kan det være en rigtig god idé at tjekke, om dit nuværende mobilabonnement matcher dit egentlige behov. Når først dette er på plads, er det blot at kaste dig ud i det. Dating kan måske virke en smule skræmmende, men et godt råd er at være åben, nysgerrig og turde tage chancen. Skriv til ham eller hende, der ser ualmindeligt dejlig ud, vær ærlig om din person og dine interesse og tag aldrig et manglende svar som et nederlag, men se det som en mulighed for at kontakte en anden interessant single. 

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...
Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 10. oktober 2017, 10:16

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

...
Læs mere...
5 programmer du ikke anede eksisterede

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 4. oktober 2017, 13:17

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er...
Læs mere...
Gratis e-mail programmer til Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. september 2017, 14:32

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et...
Læs mere...