Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tips til den uerfarne it-bruger
!

Uanset om du kan lide det eller ej, så har den digitale udvikling ikke tænkt sig at vende lige foreløbigt. Hvad der i 1820 startede ved opdagelsen af elektromagnetisme, er i dag en af de mest essentielle dele af det moderne samfund. Du kan i dag bruge IT til alt.

Det er lige før du ikke behøver nogensinde at gøre noget manuelt. Så ekstrem behøver du selvfølgelig ikke at være, men pointen er bare, at du med nogle små simple it-tips kan gøre din daglige tilværelse mere bekvem. Læs videre og få inspiration til hvordan.

 

Et bedre arbejdsmiljø

Hvis du sidder med en lederposition, er en af dine vigtigste egenskaber at sikre et godt og produktivt arbejdsmiljø. Det er der selvfølgelig mange måder at gøre på.

Først og fremmest kan du sikre det ved at implementere nogle gode it-styresystemer i din virksomhed. Disse har det med at gøre arbejdsgangen lettere, og derved højne produktiviteten. Det er dog ikke nok bare at implementere sådanne systemer. For at det skal sikre et bedre arbejdsmiljø, skal du også undervise dine medarbejdere i at benytte dem.

Du kan også vælge at gå til opgaven mere direkte. Det kan for eksempel være ved at give dine medarbejdere en firmagave. Dette viser dem, at du værdsætter deres hårde arbejde, hvilket ofte resulterer i, at de fremtidigt vil arbejde endnu hårdere.

 

I tilfælde af at uheldet er ude

Med internettets fremkomst er det ofte meget hurtigere at reagere i pressede situation. Du kan med enkelte klik have kontakt til folk fra hele verden.

Hvis du er syg, behøver du ikke at ringe ind til lægen, men kan som regel bare booke over internettet. Det gælder også mere komplekse situationer som ved et dødsfald. Der er hertil rigtig mange formaliteter og praktiske irritationsmomenter, du bare skal have overstået på den mest smertefrie måde muligt.

Et af dem er opdeling af arven. Det kan hurtigt gå hen og blive en rigtig penibel situation. Specielt ved privat skifte er det ofte essentielt at have en advokat indover. Med internettets fremkomst er det blevet meget lettere at kontakte sådan en, der kan tage sig af alt det praktiske og juridiske.

 

Din boligsituation

Hvis du går og overvejer at flytte, er det på grund af internettet på mange parametre meget lettere, end det var for nogle år siden.

Et er de mange platforme, hvorpå du kan tjekke ledige boliger. På boligportalen, findroommate osv. er der mange tusinder boligmuligheder over hele landet. Før i tiden skulle du helst kende nogle, der kendte nogle for at finde en lejlighed eller et hus. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Derudover er der hele situationen, efter du har fundet boligen. Med et par enkelte klik kan du finde de rigtige flyttemænd til at bistå dig med flytningen. Du kan gennem diverse anmeldelser på internettet endda i meget højere grad finde de bedste flyttevirksomheder.

 

Uddannelse

Viden og information er med internettets udbredelse blevet meget lettere tilgængeligt. Det er nærmest kun din kreativitet, der sætter grænser for tilegnelse af viden.

Det gælder alle former for uddannelse. Om det er online kurser, aftentimer, eller bare YouTube ligger det alt sammen på internettet. Med udbredelsen af diverse apps på smartphones er dette blevet endnu mere eksplicit. Hvis du for eksempel vil lære et nyt sprog, kan du lynhurtigt og ofte ganske gratis, downloade en app til at bistå dig med dette. Dette er ofte fordelagtigt, da du så ikke behøver at sidde på en desktop, mens du lærer. At hjemmesider bliver mere og mere mobilvenlige er en tendens, der helt generelt underbygger it-mulighederne, og som gør det endnu mere relevant at hoppe med på it-vognen.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...
Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 10. oktober 2017, 10:16

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.

...
Læs mere...
5 programmer du ikke anede eksisterede

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 4. oktober 2017, 13:17

Der er efterhånden mange forskellige programmer, så det kan være svært at holde styr på, hvilke der egentlig er at vælge imellem, og hvad du kan bruge dem til. Der er...
Læs mere...
Gratis e-mail programmer til Windows 10

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 25. september 2017, 14:32

Enhver, som læser denne artikel, må have en e-mail konto, som bruges ofte. Mens du altid kan få adgang til den via dens online loginside, så er det mere bekvemt at have et...
Læs mere...