Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tre gode råd til at arbejde 100% effektivt
!

De fleste kender følelsen af at skulle arbejde på 100% det meste af tiden. Dette kan dog være en smule udfordrende, da der skal være et godt samarbejde imellem både ens udstyr, krop og sind. Derfor har vi samlet en hurtigt liste, som gennemgår tre gode råd til at opnå de 100% arbejde effektivitet.   

Udstyret skal være i orden

Vigtigheden bag godt udstyr kan umuligt komme bag på nogen, især når det kommer til kampen om at være effektiv. Godt udstyr kommer i flere forskellige former, og det er derfor ikke kun ens computer, som skal have de kraftigste dele eller det nyeste styresystem. Det betyder også at ens mus, tastatur, skærm, arbejdsstol og arbejdsskrivebord skal være af højeste standard. De skal møde de nødvendige indstillinger, der er krævet for at brugeren ikke udsættes for unødvendig belastning.

Dårligt arbejdsudstyr og arbejdsstilling er i de fleste tilfælde grunden til nedsat arbejdsindsats og skader. Dette skyldes, at kontorarbejde inkluderer mange timers stillesiddende arbejde i den samme stilling. Dette udsætter kroppen for høj belastning, som man ikke altid lægger mærke til. Belastningerne kommer i form af ømme muskler og led, som kan sætte sig i ryggen, skuldrene og nakken. Disse skader sætter sine præg på brugerens arbejdsindsats. Det er derfor vigtigt at have alt udstyret i orden.

Der findes således også andre former for udstyr, der kan være med til at optimere ens arbejdsflow. Det er ikke unormalt, at kunder eller chefen ringer til en i tide og ud tide. Dette skal dog ikke være en grund til at afbryde ens arbejde og koncentration. Køb trådløst headset til iPhone 7 – der er mange gode, og de giver dig muligheden for at kunne tale på mobilen og arbejde videre, uden generende problemer med ledninger, der hænger fast, får dit headset til at falde ud og andre irriterende forstyrrelser i dit flow.  

 

Kroppen skal bruge et ekstra kick

Når kroppen skal yde på 100%, så kræver det store mængder af energi. Denne energi kan komme ikke kun fra den daglige kaffe. Ens energi skal komme fra gode mængder af søvn og sund kost. Dette skyldes, at vores krop og sind, er stærkt påvirket af disse to faktorer.

Hvis man er typen, der vælger at blive oppe en time ekstra for at arbejde, i stedet for at gå i seng, så mister man en time og 15 minutter dagen efter, i ren produktivitet. Måden kroppen bliver påvirket af det vi spiser, afhænger meget af den type mad vi spiser. Har man en tendens til at sukker indtages ret ofte, så er man allerede på vej til et crash af energi. Sukker booster rigtig nok ens energiniveau, men dette er kun en midlertidig effekt. Sukker har den effekt på kroppe, at der udløses store mænger af serotonin i kroppen. Dette stof er i kontrol over vores humør, når det løber ud igen, så løber vores humør med det. Derfor skal man holde sig fra sukker på arbejdspladsen.

Der findes dog midler, som kan bruges, når det kommer til supplementer. Her er glucosamin et godt middel imod slidgigt, hvilket kan være ret udbredt i kontorverdenen, da man arbejder i den samme stilling længere tid af gangen. Andre kosttilskud, som magnesium og vitamin D3, kan øge ens søvnkvalitet, så man kan yde bedre dagen derpå.

Genstart sindet

Det sidste trin i optimeringen af sig selv handler om at kunne afstresse sig selv. Dette er nødvendigt, da ens batterier skal genoplades, hvis man ønsker at holde sig selv mentalt stabil. Der findes mange måder, hvorpå dette kan lade sig gøre. Den bedst tænkelige metode, ville være at finde sig selv en hobby i hvilken man kan fordybe sig helt i.

Det eneste krav til ens hobby er, at det kan tage din opmærksomhed væk fra omverden imens man arbejder med den, eller rettere sagt, væk fra dit arbejde. Det helt optimale ville være at anskaffe sig en hund, så man kan komme ud og få noget frisk luft, da det ikke er godt for kroppen at sidde ned hele dagen.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Hvorfor du skal bruge en VPN

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 28. april 2017, 11:49

Mange forbinder en VPN med torrents eller lignende, men sandheden er at der er flere årsager til hvorfor du skal anvende en VPN.

Hvad er en VPN?...

Læs mere...
Tips til den inaktive it-interesserede

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 28. april 2017, 11:48

Vi har alle nogle tricks eller fifs når det kommer til brug af vores computer, eller tips til helbredet til dagligdagen med et stillesiddende job. Rigtig mange har i...

Læs mere...
Sådan sælger du med Dynamics AX

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 18. april 2017, 00:15

Har du styr på alt i virksomheden? Hvilke muligheder bruger du for at øge funktionaliteten og effektiviteten i din virksomhed eller den virksomhed du arbejder for? Det er...

Læs mere...
Sådan får du earned links og styrker din SEO ved hjælp af interaktive værktøjer

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 18. april 2017, 00:15

Alle som arbejder med SEO ved, at det at skaffe links er meget vigtigt for ens placeringer på Google. Det at skaffe links er dog ikke helt let, specielt hvis du vil have...

Læs mere...
Tips til din ansøgning om et IT-job

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 17. april 2017, 23:53

Din ansøgning til et IT-job er vigtig. Det er højst sandsynligt dit første kontaktpunkt med det firma, eller den organisation, som du ønsker at arbejde for. Din ansøgning...
Læs mere...
Lav din egen hjemmeside – så nemt er det

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 14. marts 2017, 19:55

Med nutidens teknologiske muligheder er det blevet utrolig let at lave hjemmesider. Derfor er flere og flere privatpersoner begyndt at udforske de digitale muligheder for...

Læs mere...