Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Top 3 alternativer til Windows Media Player
!Windows Media Player er en, på mange områder, fremragende multimedia afspiller og har været standard i Microsoft Windows styresystemerne helt tilbage til Microsoft Windows 98. Microsoft har implementeret afspilleren, så brugere af Windows altid havde mulighed for at lytte til musikfiler og se film.

Men ikke alle brugere er tilfredse med Windows Media Player og ofte lyder anklagen, at afspilleren ikke er i stand til f. eks at afspille film og videoer downloader fra internettet.

Derfor vil vi anbefale 3 alternativer til Windows Media Player som vi synes du bør prøve. Fælles for hver anbefaling er, at programmet er gratis og indeholder næsten samme funktioner.


VLC Media PlayerVLC Media Player er 100% gratis og udviklet under open-source licensen. Programmet kan ikke kun anvendes under Microsoft Windows, men fungerer problemfrit under Mac OS X og Linux, samt mange mindre styresystemer.


VLC Media Player


Den store fordel ved VLC Media Player er, at programmet indeholder næsten alle video og lyd codecs så stort set alle filformater kan afspilles i afspilleren. Du kan også knytte undertekster til dine film og meget mere. Nok det bedste alternativ i denne artikel.

Download VLC Media Player


WinampWinamp var tidligere anerkendt som den mest brugte afspiller, men har på det sidste mistet en smule af sin magi. Programmet er dog stadigvæk ensbetydende med kvalitet og kan afspille næsten alle lydformater som MP3, MIDI, MOD, MPEG-1 audio layers 1 og 2, AAC, M4A, FLAC, WAV og WMA.


Winamp


I sit Media Library har Winamp listet adgang til tusindvis af online radiokanaler og online filmtjenester som du frit kan streame direkte til din computer. Alt er gratis og designet er ganske flot.

Download Winamp


RealPlayerRealPlayer var tidligere berygtet for sin adware (indbyggede reklamer), men har ændret stil og tilbyder nu en poleret overflade til nem afspilning af musik og film. Programmet understøtter afspilning af virkelig mange filformater (både indenfor film og musik).


RealPlayer


Du kan skabe afspilningslister, tilslutte din smartphone via USB og overføre musik, streame online indhold til afspilleren og meget mere.

Download RealPlayer!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Fordele ved at bruge kabel i stedet for wi-fi til internettet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 12. juli 2017, 10:53

Drømmen om den trådløse arbejdsplads, hvor kablerne er sendt på pension, og hvor medarbejderne frit kan flyttes rundt i kontorlandskaberne, kan hurtigt krakelere og ende som...
Læs mere...
Hvad er en SSD harddisk (Solid State Drive)?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:21

SSD harddisk eller i fuld fortegnelse, Solid State Drive er ikke ligefrem et nyt udtryk inde for computerverdenen da de har været på markedet i en hel del år nu. Dog er der...
Læs mere...
Hvad kan jeg bruge en VPN-løsning til?

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 12. maj 2017, 11:59

Med en VPN software får du et privat netværk der går ind og arbejder i de offentlige netværk, heriblandt internettet. VPN anvendes som oftest af virksomheder der har brug...
Læs mere...
Gratis online harddisk med Dropbox

Af Christopher Vincent Hammer
søndag 30. april 2017, 19:45

Med dette lille tip vil vi vise en smart og gratis måde at lagre dine filer og data online, imens du har adgang til din konto og filerne fra enhver computer med Internet. Det...
Læs mere...
Office 2011 til Mac direkte download-link

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 27. april 2017, 10:00

Det kan godt være svært at finde download-link til prøveversionen af Microsoft Office 2011 til Mac og det er fordi at alle disse prøveversionen varetages af Microsofts...
Læs mere...
Sådan fjerner du skadelige rootkits fra din PC

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 3. april 2017, 16:47

Et såkaldt "rootkit" er en type af skadeligt software, der inficerer Microsoft Windows og skjuler sig i opstarten og systemfilerne. Formålet med et rootkit er, at udvikleren...
Læs mere...