Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Adobe Photoshop Lightroom 6
!Designet som en vidtspændende løsning til organisering, redigering og til eksport af fotografier og digital billeder, er Photoshop Lightroom 6 fra Adobe et funktionsrigt og ikke-destruktivt (forringer ikke billederne kvalitet) billedredigeringsprogram, der er velegnet til alle aspekter af efterbehandling af dine billeder.

Ud over forbedringer i ydelse og udvalget af funktioner, indbefatter den sjette udgave af Adobe Lightroom et par Merge modes, HDR og Panorama til ubesværet sammensætning af flere billeder for at forøge den dynamiske rækkevidde, eller det samlede synsfelt for fotografier.

Facial Recognition (ansigtsgenkendelses) teknologi bliver nu anvendt til at hjælpe med at organisere og for at få adgang til dine billeder af personer på en hurtig måde - og den samlede opdateringer af programmets ydelse accelererer bearbejdelse og forøger hastigheden hvormed du kan arbejde professionelt med dine billeder. Samtidig med at afrunde efterbehandlingens arbejdsflow, giver denne udgave af Lightroom dig også mulighed for at skabe avancerede video lysbilledshows af din billedverden og producere HTML5-kompatible webgallerier til at dele dit arbejde på mere dynamiske måder.

Udvalget af funktioner, som er enestående for Lightroom 6, tjener til at fuldstændiggøre det allerede imponerende værktøjssæt, som fandtes i de tidligere versioner af Adobe Lightroom, indbefattet Smart Previews til arbejde med dine fotos når du er offline fra dit bibliotek, praktiske funktioner til redigering, Develop-indstillinger til anvendelse af et-kliks effekter til billedverden, en Advanced Healing Brush til intelligent retouchering af fotografier og et bredt sortiment af valgmuligheder for deling og eksport.

Lightroom 6 er kompatibel med både Mac og Windows operativsystemer. Efter køb af denne download version, vil en e-mail blive sendt til dig indeholdende en entydig licens kode til aktivering og af programmet.

HDR Merge er en ubesværet fremgangsmåde til sammensætning af multiple eksponeringer inden for én enkelt ramme for at opnå en udvidet dynamisk rækkevidde med skygge- og belysningsdetaljer. Dette værktøj hjælper med at opstille løbende optagne billedfelter efter hinanden og finde den gennemsnitlige eksponeringsværdi for hvert – for at skabe naturlige, eller surrealistiske effekter.

Panorama Merge hjælper til med sammenhæftning af adskillige filer, indbefattet råbilleder, for at skabe et bredt område af visningspanoramaer. Dette værktøj hjælper til med at opretholde en høj grad af detaljerigdom og forhindre uønskede forvrængninger og åbninger, eller overlapninger mellem billedfelter.

Ansigtsgenkendelse er en enestående løsning til etablering af ophav til fotos af særlige personer uden brug af metadata, tags, eller nøgleord. Ved udvælgelse af ét ansigt fra et foto kan Lightroom 6 søge efter billeder af denne samme person gennem hele dit bibliotek til kategorisering og gruppering.

Den opdaterede Advanced Video Slideshows funktion hjælper med at skabe en elegant multimedie præsentation af dine fotografier, videoer og musik som kan forbedres yderligere ved brug af visuelle effekter, så som panorering og zoom.

Til deling af dit arbejde online kan HTML5-kompatible webgallerier oprettes til fremvisning af dine fotografier og billeder på en mere elegant og interaktiv måde, som er kompatibel med de fleste desktop- og mobilbrowsere.

En pålidelig Filter Brush tilbyder mere præcis kontrol med hensyn til hvilke områder af dit billede, der er blevet påvirket ved brug af Graduated, eller Radial filtre. Brush kan anvendes til at justere filtrets maske og tilføje, eller fjerne, effekterne fra specifikke dele af rammen.

Ydelsesforbedringer ved brug af Adobe Lightroom 6 indeholder forøget hastighed og gør fuld brug af kompatible grafikprocessorer til fremskyndelse af import, forarbejdelse og opgaver ved eksport, særlig med hensyn til Develop modulet.

Smart Previews giver dig mulighed for at arbejde med din billedverden uden at behøve at bringe hele dit billedbibliotek med dig. Ved at generere mindre, mere flytbare stand-in filer af dine billeder i fuld størrelse, kan du justeringer og opdatere metadata og derpå automatisk anvende disse redigeringer på de store originaler på et senere tidspunkt.

Develop indstillinger kan lagres som præindstillinger til øjeblikkeligt at applicere dine yndlingsudtryk på fotografier med et enkelt klik. Ud over oprettelse af dine egne er dusinvis af indstillinger præinstallerede og tusindvis flere er tilgængelige fra tredjeparter som du kan finde og downloade via internettet.

Download Adobe Lightroom 6 – Windows
Download Adobe Lightroom 6 – Macintosh

Køb Adobe Lightroom 6 – Windows/Macintosh!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...