Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld Frameld



Du får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Avast Anti-Theft








!Tyveri og datatab er den største trussel mod din Android enhed, eftersom en tyv har adgang til begge dele. På dette område er Avast Anti-Theft en imponerende app med funktioner som gør din langt sikre at være ejer af en smartphone eller tablet. Selv uerfarne brugere vil finde det nemt at indstille de sikkerhedsfunktioner som app’en tilbyder.


Download Avast Anti-Theft

Læs mere om Avasts produkter på Avast Danmark


De fleste lignende apps kræver, at du aktiverer administratoradgang og opretter en konto via deres internetportal. Avast kræver blot, at du downloader et separat modul som også er tilgængeligt i Play Store. Hvis du er optaget af sikkerhed kan du downloade modulet direkte igennem app'en og give modulet et nyt navn for at skjule det for tredjepart. Hvis du er ekstremt sikkerhedsoptaget og har "root" adgang på din udstyrsenhed, kan modulet blive begravet i operativsystemets afsnit på din enheds hukommelse.

Ligesom næsten enhver Android app indbefatter Avast Anti-theft adgang til en internetportal, hvor du på afstand kan låse, lokalisere eller formatere din enhed. Du kan også starte en alarm, selv om denne også bliver sat i gang, når enheden er låst. Vi var især imponeret over, at alarmen ikke kun var høj, omkr. 96 dB, men også i høj grad gjorde sig bemærket. "Denne telefon er tabt, eller er blevet stjålet" sagde min test-mobilen svingende mellem denne sætning og hvad der lød, som et advarselshorn fra lyntog. Vi sætter virkelig pris på denne funktion eftersom den til overflod gør det klart for enhver i nærheden, at din telefon er blevet tabt eller stjålet. Hvis dette ikke er godt nok for dig, så kan du uploade dine egne lydfiler og bruge dem som alarm.





Avast kan også konfigureres til at starte sin alarm, når SIM-kortet bliver fjernet. Vi følte imidlertid, at app'en var en smule uensartet her. Én gang, da vi afbrød alarmen ved brug af min PIN, kom den ikke tilbage, da vi genstartede telefonen, eller da vi senere tog SIM-kortet ud. Selv om Avast også sendte os en e-mail, viste internetportalen alligevel, at vores SIM-kort stadigvæk var i telefonen.

I stedet for at fjernstarte individuelle funktioner kan du ganske enkelt markere telefonen, som Lost. Ved at gøre dette lukkes enheden automatisk, alarmen starter og begynder at spore din telefon. Du kan stadigvæk slå disse individuelle funktioner fra, så snart den er Lost, men det er en ganske enkel handling, som virkelig lukker din telefon. Vi satte virkelig pris på dette, fordi som så mange sikkerheds-apps, er Avasts låseskærm ikke fuldstændig sikker. Skønt Avast virkelig blokerer adgang til procesmanageren og hovedskærmen lader den dig faktisk få adgang til advarselsbakken. Herfra kunne en tyv se indkommende beskeder og hvad der er vigtigere omskifte telefonen til Fly-mode og forhindre dig i at bruge funktionerne til anti-tyveri. Imidlertid så betyder Lost-mode, at selv om tyven var snedig nok til at gøre dette, så var næsten alle Avasts anti-tyveri funktioner allerede blevet aktiverede.

Avast bringer også standardfunktionerne til anti-tyveri et lille stykke vej videre end andre apps. F.eks. kan du, når du har lokaliseret telefonen, vælge hvor tit telefonen skal rapportere tilbage og se alle disse lokaliteter på et overskueligt kort. Hvis du prøver på at afgøre, hvor en tyv bor, så er dette din bedste satsning. Du kan også indstille app'en til at sende dig en SMS advarsel, når batteriniveauet bliver for lavt.

Avast giver dig også mulighed for at kontrollere visse anti-tyveri funktioner via tekstbesked, så vel som blokering af opkald og SMS. Det er en rigtig nem proces: send ganske enkelt en SMS besked med et af 40 kommandoudtryk sammen med din Avast PIN-kode til din enhed. Dette er særdeles nyttigt i situationer, hvor din enhed ikke er koblet til Wi-Fi - hvad der sandsynligvis er tilfældet den meste tid, efter at den er blevet stjålet. Du kan også bestemme hvilke telefoner, der kan sende SMS kommandoer til din enhed og sikre at ingen ville kunne vende disse funktioner mod dig.

Adskillige SMS kommandoer vil kun fungere på enheder, som er "rooted", men så at sige alt fra internetportalen kan eksekveres via SMS kommandoer. Der er også andre, mere dybtgående kommandoer, så som at hente opkalds- og SMS log, starte og lukke Anti-Theft brugerfladen eller endog ændring af PIN-koden.

At gøre brug af SMS kommandoer var enkelt og de, som vi testede præsterede som forventet. Vi blev blæst omkuld af udvalgte så som GET SMS kommandoen, som sendte et specificeret antal SMS beskeder fra den Avast-beskyttede mobiltelefon til den mobiltelefon, som jeg vi til at afsende kommandoerne. Dette taler til fordel for Avasts styrke, men vi spekulerer på, om nogle af disse funktioner ikke ville kunne misbruges.

Ærgerligt nok kunne vi ikke finde en liste over SMS kommandoer på vores egen mobiltelefon og måtte henvises til Avasts support. Vi ville ikke have gjort os klart, at kommandoerne også var en valgmulighed, hvis vi ikke havde fået øje på en sagen vedkommende indstilling under vores test. Noget enestående ved Avast er Forwarding, hvor den mobiltelefon du udvælger modtager advarsler, når din tabte, eller stjålne mobiltelefon modtager opkald, eller SMS beskeder. Du kan også fremsende Silent Forward SMS beskeder, som vil slette de oprindelige beskeder på den mistede enhed.

Til blokering af opkald og SMS er Avast på banen med en imponerende samling af praktiske funktioner. Som bruger danner du grupper af personer og specificerer så, hvornår de skal blokeres. F.eks. kan du samle alle dine medarbejdere sammen og blokere alle deres opkald efter kl. 5 eftermiddag og i weekender. Den eneste fælde er, at hvis du lige netop ønsker at blokere nogen hele tiden, skal du indtaste hver enkelt valgmulighed. Vi ville have foretrukket, at funktionerne havde flere valgmuligheder,

Imidlertid var vi behageligt overrasket ved at bemærke, at hvis man modtager en tekst, eller et opkald fra én eller anden, som ikke er på ens kontaktliste, så vil Avast tilbyde at blokere vedkommende, endnu før man svarer. App'en logfører også de blokerede opkald og de blokerede meddelelsers fulde tekst.


Her følger en mindre gennemgang af udvalgte funktioner i Avast Anti-Theft app’en:


Webbeskyttelse og Firewall - selv om ondsindede apps er den mest direkte måde at angribe mobile enheder på, så kan phishing hjemmesider og andre internetbaserede trusler stadigvæk være et problem. Avast indbefatter robust internetbeskyttelse, som når den éngang er aktiveret sørger for din sikkerhed, når du bruger en standard Android browser, Google Chrome, Amazon Silk, Boat Browser Mini, så vel som eksperimentel support for Dolphin og Dolphin Mini. Det bedste af det hele er, at når Avast internetbeskyttelse er aktiveret, så er der ingen bemærkelsesværdig forskel på tiderne for indlæsningen af hjemmesider.

Der er også en firewall funktion, hvor du kan kontrollere hvilke apps der skaber adgang til internettet og på hvilke måder. Eftersom Google kræver, at du accepterer alle tilladelser for en app før installation lader denne funktion dig genvinde en vis kontrol over adgangen til internettet, selv om udviklerne af Avast snarere betegner denne funktion, som et energibesparende værktøj. Eftersom de enheder, som vi testede ikke var "rooted", var vi ikke i stand til at teste Avasts firewall-ydelser.

Rådgiver for Privatsfære - sikkerhedsfirmaerne er begyndt at rette større og større opmærksomhed mod Android Device Permissions som er den lange liste over forskellige områder, som apps kan skabe adgang til og som du bevæger dig igennem uden at læse. Firmaerne er begyndt at inkorporere rådgivere for privatsfære i deres apps, som viser dig hvilke apps, der kan få adgang til visse tilladelser. Med Avast er apps organiserede efter tilladelse, således at du f.eks. kan se alle de apps, som kan få adgang til dine private oplysninger osv.. Hver app har sin egen profil i Avast som indbefatter en kort beskrivelse af, hvad hver tilladelse kræver. Uheldigvis er tilladelser på Android alt, eller intet og det er tit svært ud fra disse indtastninger at vide, hvorvidt en app er for løsagtig med dine personlige informationer.

Avast Anti-Theft har lige netop enhver sikkerhedsfunktion som du kunne ønske dig og endog adskilligt flere, men denne gratis app vil først og fremmest henvende sig til den almindelige brugere der er villige til at lære alle Avasts smarte funktioner at kende.

Download Avast Anti-Theft!



Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar






Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...




Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...




Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...




De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...




Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...




Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...