Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af BitDefender Antivirus Plus 2013
!Vi har fået udleveret en licens til Bitdefender Antivirus Plus 2013 versionen og har haft programmet under en grundig analyse på vores test-computer. Hvis du ønsker at læse mere om vores indtryk af antivirusprogrammet, så læs videre her.

En af de værste trusler imod for en computerbruger er infektioner af malware, trojanske heste, rootkits og det som vi normalt samler under betegnelsen virus. Konsekvensen af en virusinfektion kan forårsage langsom computer, datatab, tyveri af personlige oplysninger, afluring af netbank brugernavn og kodeord, samt mange andre meget uheldige udfald.

Der tilbydes et væld af antivirusprogrammer, der påberåber sig at beskytte din computer på højeste niveau. De fleste er også solide softwareløsninger, men over dem alle står faktisk BitDefender. Alle uafhængige test og evalueringer placerer Bitdefender teknologien, og dermed programmet Bitdefender Antivirus Plus, i toppen. Når vi anmelder antivirusprogrammer og sikkerhedsløsninger refererer vi altid til AV-TEST.org og her modtager Bitdefender Antivirus Plus også topkarakter.

Så hvis du ønsker den bedste antivirus beskyttelse, så er Bitdefender Antivirus Plus ikke til at komme udenom. Programmet tilbyder en effektivt værn imod alle former for online trusler inklusiv spyware, virus, phising angreb, trojanske heste og skumle rootkits. Også her kan teste fra AV-Comparatives bevise, at Bitdefender Antivirus Plus holder hvad det lover.

Bitdefender Antivirus Plus er nemt at installere og yderst brugervenligt at anvende. Du behøver ikke at have flair for IT for at få et godt forhold til programmet. Du kan f. eks sætte virus-scanningen på "auto-pilot", så vil Bitdefender Antivirus Plus stille og i baggrunden håndtere alle trusler som måtte opstå.


Bitdefender Antivirus Plus 2013


Med Bitdefender Antivirus Plus er du også beskyttet imod de trulser som spredes via sociale tjenester som Facebook, Twitter og lign. Programmet sørger for at scanne alle beskeder og opslag som bliver tilføjet på din væg eller sendt til din profil. Ofte kan der være tale om phising links som kan forårsage stor skade, hvis du klikker på dem. Derudover sørger Bitdefender Antivirus Plus for at analysere alle de søgeresultater som du får præsenteret i f. eks Google.dk eller den søgemaskine du bruger. Hvis en side i søgeresultaterne har et blakket ry eller ligefrem er kendt for at sprede virus, så vil programmet advare dig imod at besøge den og er truslen alvorlig bliver adgang til siden helt blokeret.

Virus-definitioner og opdateringer er en væsentlig del af et antivirusprogram og her skuffer Bitdefender Antivirus Plus heller ikke. Programmet sørger for automatisk opdatering i baggrunden, uden din indblanding, og det påvirker slet ikke hastigheden på computeren imens opdateringer installeres. Du har også mulighed for at håndtere opdateringer manuelt, men det er dog spild af tid.

Et smart aspekt ved BitDefenders opdateringer er, at ved hver eneste opdatering foretager Bitdefender Antivirus Plus en "self-repair" så hvis en fil er beskadiget, så bliver den repareret.

Hvis uheldet er ude og en virus trænger igennem Bitdefender Antivirus Plus' imponerende forsvarsværker, så kan du med funktionen Rescue Mode genstarte computeren i sikker tilstand og derfra eliminere virusinfektionen inden den starter op med Microsoft Windows.

Support til Bitdefender Antivirus Plus er kun tilgængelige på engelsk - men du kan tilgengæld få svar døgnet rundt per telefon, e-mail eller online chat. Der er også en større hjælpesektion på BitDefenders hjemmeside som med fordel kan benyttes.


Konklusion:

Bitdefender Antivirus Plus er uden tvivl verdens bedste antivirusprogram med hensyn til effektivitet, da programmet klart fanger mest virus i alle uafhængige test. Om man så kan lide brugerfladen eller funktionerne er meget individuelt, men faktum er at du ikke finder bedre antivirus beskyttelse.


Systemkrav:

Platform - alle versioner af Microsoft Windows
Processor - Intel CORE Duo (1.66 GHz) eller tilsvarende
RAM: 1 GB (XP) og 1,5 GB (Vista, 7 og 8)
Plads: 2,8 GB


Download BitDefender Antivirus Plus

Køb BitDefender Antivirus Plus!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...