Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Emsisoft Internet Security
!Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer.

På den måde kan programmet gøre dig opmærksom på, og sikre dig mod malware, virus, netværksorme, trojanske heste og andre kedelige ting vi ikke vil have får adgang til vores computere.

Du får altså mulighed, at sikre din computer og diverse dokumenter, filer og meget mere, mod virus, spyware eller adware.

Når man browser rundt på internet kan man hurtigt få forvildet sig ind på nogle upålidelige hjemmesider som ikke har en god effekt på computeren. Hvis man kommer ind på nogle forkerte internetsider eller får downloadet noget fra et sted der ikke er helt godt, kan det gå ind og påvirke computerens ydeevne og kvalitet.

Men ved at anvende Emsisoft Internet Security forhindrer det din computer i at blive udsat for virus og malware.

Emsisoft Internet Security indeholder tre forskellige former for beskyttelse der alle sammen går ind og reagerer på forskellige ting; Fil beskyttelse (File Guard), browser beskyttelse (Behavior Blocker), søgnings beskyttelse (Surf Protection).

De tre forskellige funktioner går alle sammen ind og blokerer så der ikke gives adgang til der kan skade din computer, eller dit indhold derpå.

Derudover for du mulighed for at aktivere et PUP, som et er en funktion der gør dig opmærksom på potentielt uønskede programmer. Hver gang der er noget der vil installere sig på din computer, vil der komme en påmindelse til dig, som du skal give tilladelse til, så du ikke får installeret noget som potentielt kan skade din computer.

Derudover kan denne software også beskytte dig dine personlige data, din identitet og andre vigtige data, som du ikke vil have andre skal have adgang til – hvad enten du browser på nettet, modtager og sender e-mails eller handler på nettet.

Du får altså mulighed for, at handle sikkert på nettet, blokere de programmer og sider som ikke skal have adgang til din computer, samt sikre dig i mod virus, malware og meget mere. Mens programmet samtidig kan gå ind og analysere hvert eneste program du anvender på din computer, samtidig med at du bruger det.

Læs mere om og download Emsisoft Internet Security!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...