Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Microsoft Visio Professional 2013
!Microsoft Visio Professional 2013 gør det lettere for enkeltpersoner, eller grupper at oprette og dele alsidige diagrammer, som forenkler kompleks information. Software indbefatter hele funktionaliteten i Visio Standard 2013, lige så vel som den opdaterer diagrammer, skabeloner og stilformer. Der er forbedret support til gruppesamarbejde, indbefattende muligheden for at mange enkeltpersoner arbejder på et enkelt diagram på samme tid.

Visio 2013 tilbyder et nyt filformat, som er i overensstemmelse med Open Packaging Conventions (OPC) standarden og XML elementerne fra det tidligere Visio XML filformat (.vdx). Det er et åbnet og XML-baseret filformat. Dette nye filformat er for nærværende supportet af både Visio 2013 og Visio Services på Microsoft SharePoint Server 2013 og du kan lagre et Visio diagram direkte på et SharePoint Server bibliotek.

Den nye Visio har et fuldstændigt nyt sæt på 16 særskilte skabeloner. De nye skabeloner inkorporerer fuldt ud de nye formgivningseffekter. De er professionelt designet til give dit diagram en mangfoldighed af dynamiske udtryk. Skabelonerne i den nye Visio er meget nemme at bruge. Det betyder, at blot skal udvælge ét fra galleriet på Design fanen.

Hver ny skabelon tilbyder et sæt af hurtige stilformer, som er sammenhørende med hensyn til stil og farve. Du kan anvende dem til diagrammer, samtidig med at du bibeholder et samlet, ensartet udtryk. Du kan anvende stilformer på tværs af Shape Styles galleriet. Udvælg ganske enkelt den form, du ønsker at formatere og vælg så en stilform fra galleriet. Du kan se galleriet som helhed ved at klikke på den nedadgående pil på højre side af galleriet.

Visio 2013 indbefatter en API udskiftning af diagram, som sætter dig i stand til at udskifte et, eller flere diagrammer til et andet diagram, som findes på en skabelon, mens der bibeholdes nogle af de tilhørende egenskaber fra den oprindelige skabelon. Ændring af skabelon er nu lige så let, som det er at trykke på en tast og udvælge den skabelon, du ønsker. Du vil kunne ændre én skabelon ad gangen, eller ændre adskillige skabeloner på én gang. Dette gør det nemt at tilføje et diagram med midlertidige formgivninger og derpå senere ændre til formgivninger, der ses bedre ud og er mere egnede.

Visio 2013 indbefatter en ny kommenteringsstruktur. Kommentarer kan associeres med et særligt diagram eller skabelon. Visio 2013 indbefatter to nye områder: Kommentarer og kommentering.

Visio 2013 diagrammer kan nu forbindes med eksterne lister på SharePoint Server 2013 servere. Visio Services supporter muligheden for at opdatere Visio diagrammerne, efterhånden som data opdateres.

Visio 2013 supporter relativ geometri på ShapeSheet. Shape-udviklere kan anvende relative geometrier til at specificere geometrier, som ukomplicerede værdier, eller formler, der automatisk forstørres i højde og bredde.

Du kan nu kopiere en skabelon og alle dens udformninger inden for det samme dokument i Visio 2013. I overensstemmelse hermed har Page Object en ny metode kaldet "Duplicate", som duplikerer skabelonen og returnerer et nyt Page objekt. Højre-klik på sides faneblad og valg af Duplicate opretter en ny skabelon med alle udformningerne, med formateringen og originalens egenskaber.

Ved brug af Visio 2013 kan du udvikle og udfolde forretningsmæssige procesdiagrammer, som imødekommer alle dine kunder på blot den halve tid sammenlignet med andre produkter og værktøjer på markedet.

Download Microsoft Visio Professional 2013 eller læs mere om programmet hos Microsoft!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...