Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Backup af e-mails i Outlook
!Denne artikel beskriver hvordan du på to forskellige måder kan tage backup af e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Den først måde er den manuelle måde, hvor du via Outlook selv skaber en komplet backup-kopi. Den anden måde viser hvordan du med et lille freeware værktøj fra Microsoft kan klare backup-processen automatisk.

Ligesom du sikkert tager backup af vigtige dokumenter og filer på din Windows computer, så er det mindst lige så vigtigt og betryggende at have en komplet backup af alle e-mails i sin Outlook klient. Hvis Windows en dag får problemer eller der opstår fejl med Outlook klienten, så er gode råd dyre hvis du ikke har en backupkopi af alle dine e-mails.

Det kan være yderst besværligt og tidskrævende at genskabe sine e-mails, hvis det i det hele taget er muligt. Derfor vil vi i denne artikel vise hvordan du kan være på forkant og beskytte dig imod tab af e-mails i Outlook.


Tag manuel backup af e-mails i Outlook


Den først metode viser hvordan du manuelt kan tage backup af e-mails i Outlook og genskabe din backupkopi på samme, eller en anden, computer. I realiteten handler det om, at du tager en kopi af .PST filen fra Outlook mappen. en .PST fil indeholder alt data gemt i Outlook og bruges f. eks når du ønsker at genskabe din Outlook på en ny computer eller lign.

 1. Start Outlook op som du plejer. Klik på Filer -> Importer og eksporter...


 2. I dialogvinduet skal du vælge "Eksporter til en fil".


 3. I næste dialogvindue skal du vælge "Privatmappefil (.pst)".


 4. I dette dialogvindue skal du markerer den øverste mappe som hedder "Private mapper". Du skal også afkrydse feltet "Medtag undermapper". Klik OK.


 5. I det sidste dialogvindue skal du angive placeringen af din sikkerhedskopi. Du kan f. eks angive Skrivebordet eller en undermappe, hvor du opbevarer backupkopier.
Genskab en manuel backup af e-mails i Outlook


Du har nu en komplet backupkopi af dine e-mails og alt data i Microsoft Outlook. Du kan nu genskabe backupkopien på en ny computer eller på din egen computer, hvis du har behov for det. Blot følg disse trin:

 1. Start Outlook op som normalt (er din version af Outlook beskadiget eller ødelagt, så bør du afinstallere den og geninstallere en ny, frisk version inden da).


 2. Vælg Filer -> Importer og eksporter.


 3. I dette dialogvindue skal du vælge "Importer fra et andet program eller en anden fil".


 4. Næste dialogvindue skal du vælge "Privatmappefil (.pst)".


 5. Her vælger du den øverste mappe "Private mapper". Husk at afkrydse feltet "Medtag undermapper". og klik på Udfør.
Automatisk backup af e-mails i Outlook


I stedet for at bruge tid på hver gang manuelt at tage backup af din .PST fil i Outlook, så kan du med et lille tilføjelsesprogram fra Microsoft automatisere en stor del af processen. Det er et freeware programmet Personal Folders Backup som du kan tilknytte Outlook og programmet vil selv regelmæssigt spørge dig om du ønsker at tage en backup. Følg blot disse trin:

 1. Download Personal Folders Backup. Installer programmet i Windows.


 2. Efter installationen er gennemført skal du du start Outlook op som du plejer.


 3. Vælg Filer -> Backup. Følg anvisningerne og du har nu en komplet backupkopi af din .PST fil.
Genskabelse af ødelagt .PST fil


Har du været så uheldig at dit Microsoft Outlook er gået ned og ikke kan åbnes op igen, så er det rart at få genskabt alle ens e-mails og dermed .PST filen med alt data. Du kan benytte programmet Outlook Mail Recovery til dette formål - du kan downloade programmet her:


Download Outlook Mail Recovery


Du kan downloade flere E-mail klienter via Download.dk!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...