Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Et kig på avast! 2014 Free Antivirus
!AVAST Software har officielt frigivet deres første beta-versioner af avast! 2014 Free Antivirus, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus. Så det er stort set hele porteføljen af deres sikkerhedsprogrammer.

Klik videre her, hvis du er interesseret i de nyeste versioner af Avast Antivirus og Avast Internet Security.

Vi tager et hurtigt kig på de forbedringer og fornyelser som disse 2014 versioner AVAST lover de vil bringe.

Som udgangspunkt, så lover AVAST at de nye produktversioner ikke blot er gammel vin på nye flasker - mange områder vil indeholder forbedringer og nye funktioner.

Her er vores bedømmelse:

I version 2014 introducerer AVAST teknologien DeepScan i alle programmerne. DeepScan hjælper alle versioner af avast med at tage fornuftige beslutninger om hvordan ukendte filer og data skal håndteres - i stedet for at smide alle ukendte filer i karantæne i "sandbox", så analyseres alt data nu på en forbedret måde. Det vil også resulterer i færre fejlagtige "false positive", hvor reelle filer og data ender i karantæne.

Opdateringer til de forskellige versioner af avast 2014 vil blive streamet på en hurtigere og nemmere måde - nemmere måde forstået sådan, at du ikke bliver forstyrret i dit arbejde og er nødt til at tage stilling til om dit avast program skal opdateres eller ej.


Avast 2014


Du vil også opleve forbedringen "Cloud Scanning" som, kort fortalt, handler om at mange trusler og malware nu bliver opdaget langt hurtigere i cyberspace og dermed er avast gearet til at håndtere de trusler langt mere kompetent, hvis de nogensinde truer din computer.

Af web-teknologier byder avast 2014 også på en del nyheder. Funktionen "Do-Not-Track" sørger for, at en tredjepart, program eller cookie, ikke kan overvåge din adfærd og færden på internettet.

SafeZone teknologien åbner automatisk et sikkert browservindue, hver gang du skal til at logge på din netbank eller shoppe i en webshop. Det sikre browservindue kan ikke opsnappes af hackere og cyberkriminelle, så du kan foretage alle dine transaktioner med ro i sindet.

Tilbage i selve avast sikkerhedsprogrammerne får du også mulighed for at oprette en "Rescue Disk", der omdanner en DVD, CD eller USB til en slags boot-disk. Du kan altid starte din computer op med denne boot-disk i og foretage en scanning og genopretning af beskadigede systemfiler.

Vores indtryk af avast Free Antivirus 2014, avast! Pro Antivirus 2014, avast! Internet Security 2014 og avast! Premier Antivirus var, at de var nemme at installere og scanningerne forløb kvikt og smertefrit. Hvis du tester 2014 versionerne, så husk de er stadigvæk i beta og kan indeholde småfejl.

Download Avast Internet Security

Download Avast! Free Antivirus!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...