Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tag backup af data i Windows 7 med Auslogics BitReplica
!Det skal både være nemt at tage backup af ens data i Windows 7. Derfor har vi valgt at rette fokus på programmet Auslogics BitReplica, der håndterer opgaven på overbevisende måde.

Vi lever i en digital verden, hvor mange af vores erindringer er gemt i form af billeder, videoer og dokumenter - de er ofte lagret på harddisken på vores computere. Selv vores yndlings-musik bliver gemt på vores computer. Vi vil næsten for enhver pris undgå at miste vores data, men er uheldet ude så er det godt med en backup. Så spørgsmålet er om du har planlagt en backup af din data til klare uheldet når det indtræffer?

Du kan ikke modvirke uheld 100%, men du kan styre skaderne ved at være forudseende og sikre din data. Den bedste strategi er at sikkerhedskopiere og tage backup af vigtig data på en regelmæssig basis. Auslogics BitReplica er et gratis værktøj til sikkerhedskopiering af filer gemt på din Windows 7 computer.

Programmet hjælper dig med at beskytte din data mod at gå tabt på grund af en harddisk nedbrud, virusangreb eller utilsigtet sletning. Den forvalter også flere harddiske let, selvom de er på et netværk.

Auslogics BitReplica er så intelligent, at det lader dig angive filgrupper til at backup, såsom Internet Explorer eller Windows Mail kontakter, eller du kan vælge enkelte mapper til at tage backup af under hver profil, du opretter.


Sådan bruger du Auslogics BitReplica til at tage backup
Først skal du downloade og installere Auslogics BitReplica i Windows 7.

Auslogics BitReplica


Nu skal du oprette en backup profil, som gemmer de indstillinger, du angiver. For at oprette en profil skal du klikke på New Profile knappen. Du kan oprette flere profiler i henhold til dine behov.


Auslogics BitReplica


I de næste skridt skal du vælge de mapper og filer du ønsker at tage backup af, samt den placering du ønsker at din backup skal placeres på. Det er anbefalelsesværdigt at tage backup af data til et eksternt drev eller f. eks en USB-stick.


Auslogics BitReplica


Du kan også vælge typen af backup og planlægge en ugentlig/daglig backup proces (så backup automatisk bliver udført én gang per uge, dag eller måned).


Auslogics BitReplica


Vælg et profilnavn og klik på Finish for at start backup processen.


Auslogics BitReplica


For at gendanne filer fra en sikkerhedskopi, skal du blot vælge den på listen over backup-profiler som er oprettet og klikke på Recover. Du kan også navigere til den mappe, hvor sikkerhedskopien blev gemt, og vælge enkelte filer i stedet for at gendanne hele mappen.

Auslogics BitReplica er en lille download og virker på alle versioner af Windows.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...