Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Top 3 gratis software til antivirus
!Det er en balancegang at vælge imellem antivirusprogrammer til Microsoft Windows, da nogle er gratis og andre koster penge. Så hvad er den bedste løsning?

Generelt er vurderingen fra sikkerhedseksperter, at man kommer lige det ekstra med hensyn til sikkerhed når man vælger et kommercielt antivirusprogram - her er BitDefender nok det antivirusprogram som vinder fleste test og score højest i uafhængige anmeldelser.

Men tager man f. eks udgangspunkt i den nyeste, og meget omfattende analyse, fra det uafhængige analyseinstitut AV-TEST.org så vil man opdage at ikke specielt langt nede af liste begynder gratis softwaren at vise sig. Så med udgangspunkt i denne analyse vil vi give vores anbefalinger og en top 3 liste over gratis software til antivirus under Microsoft Windows.

AV-TEST.org


AVG Anti-Virus Free Edition


AVG har udviklet sikkerhedsprogrammer og antivirusprogrammer i mange år og deres freeware version har altid været et kæmpe hit. På internationale softwaresider er AVG Anti-Virus Free Edition ofte et af de programmer som er downloadet mest. Det som gør AVG så vellidt er, at de ikke er nærrige med deres freeware version. Faktisk indeholder AVG Anti-Virus Free Edition næsten alt teknologi som også anvendes i købeversionen AVG Internet Security.

Det betyder, at du sagtens kan installere AVG Anti-Virus Free Edition og forvente sammen beskyttelse imod virus og malware. AVG Internet Security har modsat flere moduler som f. eks antispam og sikker online netbanking. Men ønsker du gratis og effektiv beskyttelse imod virus, så er AVG Anti-Virus Free Edition et godt valg.

Download AVG Anti-Virus Free Edition

Køb AVG Antivirus til nedsat pris


Avast Free AntiVirus


Avast er også velkendt som virksomhed med stabile og sikre antivirusprogrammer. Avast Free AntiVirus bliver brugt af mange millioner computerbrugere verden og bliver betragtet som et sikkert valg til nybegynderen såvel som den erfarne. Med til Avast Free AntiVirus får du beskyttelse imod virus, spyware og malware.

En stor fordel ved Avast Free AntiVirus er, at du ikke mærker programmets tilstedeværelse, når du arbejder i Microsoft Windows. Langt de fleste processer bliver klaret lydløst i baggrunden som f. eks den ugentlige scanning eller når opdateringer downloades og installeres.

Det er svært at have indvendinger imod Avast Free AntiVirus og via de test som AV-TEST.org udsatte programmet for viste det sig også, at det kun klarede sig marginalt dårligere end de kommercielle antivirusprogrammer.

Download Avast Free AntiVirus

Køb Avast Antivirus hos Avast Danmark


Panda Cloud Antivirus Free


Tidligere var de softwareprodukter som Panda udviklede ikke særligt bedre end gennemsnittet og derfor fik Panda et lidt skidt rygte. De sidste par år har Panda dog taget sig alvorligt sammen og i høj grad forbedret deres software ved bla. at udgive Panda Cloud Antivirus Free.

Panda Cloud Antivirus Free er primært baseret på cloud-teknologien og sørger derfor for at opdatere sig selv med det samme, så snart en ny trussel kortlægges. Jo flere brugere af Panda Cloud Antivirus Free desto hurtigere kan Panda identificere en ny virus og udvikle en kur imod den.

Med til Panda Cloud Antivirus Free får du antivirus, antispyware, antimalware, samt et modul som beskytter imod falske hjemmesider og phising angreb. På mange måder får du flere funktioner med til Panda Cloud Antivirus Free end med AVG og Avast - dog scorer Panda Cloud Antivirus Free så lidt mindre i AV-TEST.org testen.

Download Panda Cloud Antivirus Free!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...