Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Windows XP Mode til Windows 7
!Windows XP Mode er en funktion i Microsoft Windows 7 som afvikler et virtuelt Windows XP miljø via Windows Virtual PC, der gør det muligt at afvikle mange Windows XP baserede applikationer og programmer.

Bemærk, at Windows XP Mode kun kan afvikles på følgende versioner af Windows 7: Professional, Enterprise og Ultimate. Desværre tilbyder Microsoft ikke Windows XP Mode på Windows 7 Home Premium.

Som privatperson eller IT-professionel kan det være praktisk at kunne afvikle de ældre Windows XP applikationer under Windows 7 - fordelen ved Windows XP Mode, under Windows 7, er også at man nyder godt af de forberinger indenfor sikkerhed, produktivitet og stabilitet som Windows 7 tilbyder.


Windows XP ModeAt installere og konfigurere Windows Virtual PC til Windows XP Mode i Windows 7 er en forholdsvis enkel proces. Som det første skal du checke om du allerede har Windows Virtual PC installeret på din computer.

1.) Klik på Start -> Alle Programmer

Check listen igennem og hvis Windows Virtual PC ikke optræder på listen, så kan du downloade Windows XP Mode.

Download Windows XP Mode


2.) Den side du lander på hos Microsoft kræver at du vælger hvilken version af Windows 7 du har installeret på din PC og hviklet sprog din version har.


Windows XP Mode3.) Efter du har udfyldt de to felter med dine oplysninger kan du klikke på den blå Windows XP Mode knap og installere programmet. Herefter skal du klikke på den anden blå knap, for Windows Virtual PC, og igen følge samme procedure. Tilsidst skal du klikke på den tredje blå knap og installere Windows XP Mode Update.


Windows XP ModeNår installationen af Windows XP Mode er færdig skal du starte programmet via Alle Programmer -> Windows XP Mode.

Du kan nu begynde opsætningen af det virtuelle Windows XP miljø og det vil tage flere minutter. I løbet af denne proces vil du blive bedt om at acceptere Windows XP Licensaftalen, samt at oprette en ny adgangskode.

Når processen er færdig vil du se Windows XP Modes virtuelle miljø som et vindue på dit Windows 7 skrivebordet.

Du kan installere og køre applikationer via det virtuelle Windows XP miljø som var det Windows XP du havde som primært styresystem. Som udgangspunkt bliver Windows XP Mode afviklet et reduceret vindue, men du kan sagtens udvide det til fuldskærm ved at klikke på knappen Maksimer i øverste højre hjørne af vinduet.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Anmeldelse af Avast Premier 2018

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 22. september 2017, 16:31

Avast Premier er Avast mest avancerede og komplekse sikkerhedssoftware, der er udviklet til, at beskytte din computer mod ondsindede websider, hackere og andre skadelige ting....
Læs mere...
Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. september 2017, 21:15

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne...
Læs mere...
Gratis opdatering af hardware drivere i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 5. juli 2017, 16:44

Det kan være lidt af en udfordring at holde alle drivere i Windows 100% opdateret - samtidigt får du først mest ud af din PC, hvis alle drivere til hardware komponenter som...
Læs mere...
De bedste Windows Apps

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 19. juni 2017, 19:32

Med Windows 10 OS kan man let og hurtigt downloade apps fra Windows Store. Apps er små applikationer, der kan køre i baggrunden, blive integreret med din windows og komme...

Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Anti-Malware for Server

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:15

Emsisoft Anti-Malware er en software der er særligt udviklet til at gøre din server sikker. Rigtig mange internet sider er fyldt med virus, malware, virus, netværksorme og...
Læs mere...
Anmeldelse af Emsisoft Internet Security

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:12

Med softwaren Emsisoft Internet Security får du et effektivt og sikkert program som går ind og overvåger alle de programmer du har åbne på din computer. På den måde...
Læs mere...