Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Kontor & Skrivebord - Ashampoo Office 2016Ashampoo Office 2016


Leder du efter et alternativ til Microsoft Office, så kan du med fordel prøve at downloade Ashampoo Office som indeholder de samme moduler til tekstbehandling, regneark og præsentationer - programmet er oversat til dansk og virker på mange måder lovende! Der er ligeledes den fordel, at Ashampoo Office kan installeres på op til 3 separate computere og dens licensperiode er livslang.

Microsoft har i mange år siddet tungt på markedet for officepakker og kontorprogrammer, men i de sidste par år har en del programmer som f. eks OpenOffice og nu Ashampoo Office udviklet alternativer som både er på lokale sprog, dansk, og samtidigt har en funktionalitet som er ret høj sammenlignet med Microsoft Office.

Derudover er alle de dokumenter du opretter med Ashampoo Office kompatible med alle dokumentformater i Microsoft Office - alle helt tilbage til Office 6.0.

I Ashampoo Office hedder de moduler som svarer til Word, Excel og PowerPoint TextMaker (tekstbehandling), PlanMaker (Excel) og Presentations (PowerPoint) - kerneydelsen er den samme omend funktionerne ikke er lige så avancerede som i Microsoft Office kontorpakken. Til almindelige computerbrugere er Ashampoo Office en langt billigere løsning til cirka en fjerdedel af prisen.

Du kan købe Ashampoo Office i den danske webshop e-Gear.dk.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Størrelse 143.05 MB
Producent Ashampoo
Screenshot