Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Sikkerhed - Avast Internet SecurityAvast Internet Security


Avast Internet Security er et sikkerhedsprogram, der kombinerer beskyttelse imod virus, spyware, spam og hackere i en "real-time" løsning. Avast Internet Security indeholder mange forbedringer i forhold til forgængerne som er udgivet de sidste par år. Der mangler dog en forbedring i kundeservice og support før Avast Internet Security sniger sig op på en bedre karakter. Avast Internet Security har alle funktionerne fra freeware versionen af Avast Antivirus plus en såkaldt "Silent Firewall", et antispam filter og den nye Avast SafeZone (et ryddet, isoleret Skrivebord, oprettet således at andre applikationer - også keyloggers - ikke kan overvåge din computers aktivitet). Avast SafeZone er designet specielt til sikker online shopping og aktivitet på din netbank.

Avast Internet Security har en del rigtigt gode sikkerhedsmoduler, der især har fokus på online sikkerhed - nærmere betegnet, når du er aktiv på sociale tjenester som Facebook og lign. I den senere tid har især Facebook været hjemsøgt af små ondsindede applikationer, der kun har til formål at skade modtagerens computer med virus eller spyware. Her træder Avast Internet Security ind og diagnosticerer truslen før din computer bliver inficeret.

Antispam modulet virker til at have godt fat på en stor del af de spam e-mails, der truer med at oversvømme ens e-mail konto. Her blokerer Avast Internet Security både almindeligt spam og phising angreb, som ofte skjules som harmløse links i en del e-mails.

Avast Internet Securitys skal også roses for at være et hurtigt sikkerhedsprogram - forstået på den måde, at Avast Internet Security scanner hurtigt og klarer mange opgaver en del hurtigere end sine konkurrenter.

I langt de fleste sikkerhedstest, foretaget af uafhængige aktører, klarer Avast Internet Security sig flot og er stort set altid blandt de bedste og mest effektive sikkerhedsprogrammer. Prisen for Avast Internet Security er også på et acceptabelt niveau.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Sidst opdateret 06-06-2017
Størrelse 123.98 MB
Producent AVAST Software a.s.
Screenshot