Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Sikkerhed - BlitzBlankBlitzBlank


BlitzBlank er et lille freeware program, der er designet til at spotte malware som har listet sig ind på din PC uden dit vidende - BlitzBlank skal dog benyttes med omhu og udvikleren bag, Emsisoft, anbefaler at alt brug af programmet sker af, eller under vejledning af, professionelle IT-eksperter. Derfor er BlitzBlank et sikkerhedsværktøj til erfarne IT-brugere eller brugere som har erfaring med bekæmpelse af malware. BlitzBlank er nemlig et uhyre effektivt program, der finder alt malware på din PC - men det malware som BlitzBlank finder kan have inficeret systemfiler som registreringsdatabasen eller andre essentielle filer, der kan påvirke alle indstillinger på din PC.

Sletter du uhæmmet disse malware-inficerede systemfiler, så kan det have uhensigtsmæssige og fatale konsekvenser for Windows. Er du ikke fortrolig med at rense systemfiler for malware, så bør du alliere dig med en systemadministrator eller IT-ekspert før du benytter BlitzBlank til at slette malware.

I kyndige hænder er BlitzBlank et meget effektivt sikkerhedsprogram til at fjerne malware fra dit system og sp er det gratis at bruge.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows.

Tilføjet
Sidst opdateret 05-12-2014
Størrelse 1.14 MB
Producent Emsisoft
Screenshot