Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Antispyware - Hijack Hunter 1.8Hijack Hunter 1.8


Med Hijack Hunter kan du opdage tidligere uopdaget malware og genskabe indstillinger i Windows, der er blevet ændret eller manipuleret med af f. eks malware og ondsindnet software. Hijack Hunter er et interessant værktøj som scanner din computer efter tegn på malware infektion og hjælper dig med at genskabe de indstillinger som malwaren har ændret, ødelagt eller manipuleret med i Windows.

Du behøver ikke at installere Hijack Hunter, da programmet kan startes direkte fra Skrivebordet - Hijack Hunter er "portable" og behøver dermed ikke en installation for at fungerer. Klik blot på "Scan" i Hijack Hunter og en komplet scanningen påbegyndes - vær opmærksom på at det kan tage op til ti minutter og længere for Hijack Hunter at scanne alle filer på din computer.

Så snar processen er gennemført vil Hijack Hunter præsenterer dig for en rapport. Rapporten indeholder oplysninger om opstartsprogrammer, aktive processer, aktive moduler og hvilke programmer Windows firewall tillader at kommunikere med online tjenester. Du kan også se mistænkelige filer, mapper og tilføjelser i registreringsdatabasen.

Hvis malware har ændret på indstillinger i Windows kan du anvende "Restorer" funktionen til at genskabe de oprindelige indstillinger. Brug dog Hijack Hunter varsomt, da ikke alle mistænkelige filer er malware.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows.

Tilføjet
Størrelse 0.86 MB
Producent NoVirusThanks
Screenshot