Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

5 fantastiske rejseapps til turen
!

Turen går til … din smartphone?

Lige nu er tusindvis af danskere ude at rejse. For dem er smartphonen en uundværlig ven, der både guider med GPS, sikrer minderne med kameraet og slår den kedelige tid i lufthavnen og bussen ihjel.

Men telefonen kan faktisk være endnu mere for rejsen end det.

Her kigger vi på 5 rejse-apps, du kan installere for at få en endnu bedre tur, end du står til nu. God rejse. :-)

DuoLingo

Med DuoLingo gør du det nemt for dig selv at lære et andet sprog.

Med små lege og quizzer kan du lære et sprog i det tempo, der passer dig. Det er særligt nemt med de store sprog som fransk, spansk m.v.

DuoLingo er en app, du kan bruge både under rejsen, men særligt også før. Hvis du kan nå at lære lidt af sproget hvor du rejser til, får du en bedre oplevelse, når du lander.

Momondo

Hvem kan ikke lide billige flybilletter?

Danske Momondo har en glimrende app, du kan bruge til at finde billige flybilletter uanset hvor du rejser til eller fra. App’en kan du have liggende på din telefon, så du hele tiden gemmer dine søgninger og kan lave prisagenter, der kan holde øje med prisfald på billetter for dig.

Hvis du foretrækker den webbaserede version, kan du overveje alternativet BilligeFlybilletter.net – også en søgemaskine, men letvægt, så du bruger meget lidt data på at søge efter billetter på turen.

Nustay

Nustay er en app for dig, der gerne vil bo på lækre hoteller og er fleksibel – og gerne vil have en god pris på hotellet.

Du kan søge på hoteller inden for forskellige kategorier, fx romantisk eller erhverv, og så se særlige priser gennem hotelportalen. Den danskudviklede portal kan hjælpe dig med at spare mange tusinde kroner på særlige ophol for nogle af verdens lækreste hoteller. Du finder ikke et billigt hotel gennem platformen, men du finder lækre hoteller med 4 stjerner og opefter.

Du finder fortrinsvis udenlandske hoteller gennem Nustay – er det et hotel i København, du søger, kan du bruge søgeportalen HotelKøbenhavn.dk.

Google Translate

Du får en bedre rejse, hvis du forstår, hvad der sker rundt omkring dig. Det gør Google Translate nemt.

Du kan både indtaste hvad du gerne vil have oversat, men det er også en funktion, der lader dit kamera oversætte i realtid. Hold kameraet op over det du gerne vil oversætte (fx et byskilt eller et menukort) – og se det blive oversat foran dig.

Fremtiden – i dag.

Wolfram Sun Exporesure

Når du er dansker, er du ikke vant til særligt meget sol om sommeren.

Wolfram Sun Expore hjælper dig med at sikre, du ikke får for meget sol. Du vælger hvor lys hud du har og hvor du er – og så tjekker Wolfram Sun Exposure, hvor lang tid du kan bruge ude i solen om dagen og stadig undgå at blive solskoldet.

En solskoldning kan på ingen tid ødelægge en ellers god ferie. Lad det ikke overgå for dig!

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Hvilken internethastighed skal du vælge

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. december 2017, 15:04

Det er ikke uden årsag, at internetudbyderne tilbyder mange forskellige internethastigheder. Den rigtige internethastighed til dig afhænger nemlig af dit forbrug. Hvis du...

Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 4. december 2017, 18:05

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får...

Læs mere...
IObit Advanced SystemCare Free 6.0 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

IObit som udvikler både systemværktøjer og sikkerhedsmoduler til Microsoft Windows har netop frigivet den seneste version af deres mest omfattende program IObit Advanced...
Læs mere...
Download Microsoft Office 2010 gratis

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office...
Læs mere...
Ad-Aware Free 10 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 25. oktober 2017, 18:57

Du husker måske Ad-Aware Free, en var et af de første og, efter kort tid, mest populære antispyware softwareløsninger. Populariteten dalede et par grad, da brugere verden...
Læs mere...
Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...