Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Anmeldelse af Norton Security 2015
!I mange år har Norton stået som et synonym for antivirusprogrammer som yder stor sikkerhed og, foruden den lille ændring i navnet, er Norton Security 2015 ikke en undtagelse. Norton Security 2015 fortsætter den fine tradition med et spritny antivirusprogram som både dækker Windows, Macintosh, samt de to mobile styresystemer iOS og Android - hver udgave af Norton Security 2015 dækker op til 5 enheder i alt.

Som sikkerhedsprogram indeholder Norton Security 2015 alt hvad du kan forvente - fokus på antivirus kombineret med moduler som overvåger filer og programmer ikke blot for mistænkelig adfærd, men også som en "smutvej" til malware infektion - det vil sige, filer og programmer som agerer som trojanske heste for malware.

Norton Security 2015 indeholder en firewall som blokerer for hacker-angreb, både udefrakommende men også interne angreb som kan initieres via trojanske heste i programmer eller filer.

Du får også et spamfilter som supplerer din mail-klient, f. eks Outlook, og sørger for en kompetent sortering i spam e-mails og e-mails som potentielt kan indeholde phishing.

Derudover har Norton Security 2015 en række praktisk moduler til lagring af kodeord og brugernavne, overvågning af netværk, opstarts-optimering, oprettelse af en boot-disk og meget mere.

Men hvad er nyt i Norton Security 2015?

Den mest åbenlyse ændring er brugerfladen som har fået en opdatering og et moderne udseende á la Windows 8. Det er ikke forvirrende som Windows 8, men skaleret ned i antal af funktioner/knapper så du som bruger har nemmere ved at finde rundt i programmet.
I teknologien i Norton Security 2015 er der også forbedringer med en mere aggressiv heuristisk sporingstilgange som er mere kompromisløs ift. til virus og malware. Beskyttelse af din browser er nu implementeret som en automatisk funktion, så du ikke længere behøver at installere det som et separat tilføjelsesprogram.

Praktisk talt, så er Norton Security 2015 en erstatning for Norton Antivirus, Norton Internet Security og Norton 360 - disse programmer vil ikke længere blive videreført eller opgraderet. Symantec vil forsat udgive sikkerhedsopdateringer til disse programmer, men vil ikke udgive dem i separate 2015-versioner.

Ønsker du at prøve Norton Security 2015, så kan du downloade en 30-dages testversion via dette link:

Køb Norton Security med Backup
Download Norton Security 2015!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Hvilken internethastighed skal du vælge

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. december 2017, 15:04

Det er ikke uden årsag, at internetudbyderne tilbyder mange forskellige internethastigheder. Den rigtige internethastighed til dig afhænger nemlig af dit forbrug. Hvis du...

Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 4. december 2017, 18:05

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får...

Læs mere...
IObit Advanced SystemCare Free 6.0 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

IObit som udvikler både systemværktøjer og sikkerhedsmoduler til Microsoft Windows har netop frigivet den seneste version af deres mest omfattende program IObit Advanced...
Læs mere...
Download Microsoft Office 2010 gratis

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office...
Læs mere...
Ad-Aware Free 10 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 25. oktober 2017, 18:57

Du husker måske Ad-Aware Free, en var et af de første og, efter kort tid, mest populære antispyware softwareløsninger. Populariteten dalede et par grad, da brugere verden...
Læs mere...
Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...