Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Kombiner din dating med dit mobilabonnement
!

Dating, det amerikanske begreb, der indebærer, at man inviterer forskellige personer på dates eller stævnemøder, i forsøget på at finde en partner. Det kan i dag foregå på mange forskellige måder. Du kan invitere en bekendt ud, støde ind i en sød person i byen, som du senere tager på date med eller blive sat op med en fremmed på en blind date. Det kan også foregå online. Onlinedating er i dag udbredt blandt de danske singler. Onlinedating kan både foregå på de mobile apps såsom Tinder eller Happn, som især bruges af det yngre segment, men det kan også foregå ved at oprette en profil på en af de mange netdatingsider, som ofte også har en mobilversion eller en app. På https://datingpilot.dk finder du en oversigt over de bedste datingsider i Danmark, hvilket kan være en særdeles god hjælp, hvis du står og vil i gang med online dating.

 

Dating på din smartphone

Da mange af disse netdatingsider, som sagt, har mobile apps til de fleste styresystemer, kan du altså kombinere din dating med dit dataforbrug på din smartphone. Kombinationen af dating og din smartphone kan være en meget smart løsning, hvis du onlinedater. De fleste danskere har sin mobiltelefon på sig eller i nærheden de fleste timer på dagen. Det gør, at du har din datingapp lige ved hånden, hvis der skulle opstå interesse for dig fra andre singler, eller hvis du får taget et flot nyt billede, som du vil bruge til profilbillede.

De mobile apps gør altså din online dating meget nem og lettilgængelig. Det kan siges at være et stort skridt væk fra de tidligere kontaktannoncer i diverse aviser. Med de mobile apps kan du nemlig komme i kontakt med forskellige singler med det samme, og du behøver ikke vente på svar i flere uger.

Mange af netdatingsiderne anbefaler, at man som bruger ofte er online og opdaterer sin profil, hvilket er nemmere at være, hvis man bruger deres apps, frem for at skulle sidde ved computeren, hver gang man vil date.

 

Danskernes internetforbrug

Danskerne bruger dagligt mange timer på nettet, og dette timeantal er fortsat stigende. De kære smartphones har stor betydning for antallet af timerne på nettet. Danskerne bruger nemlig 60% af timerne på nettet på deres smartphone. Derfor er det også optimalt at rykke din online dating over på din smartphone, da mange af de andre singler formentligt også gør dette, og så har du mulighed for at smede mens jernet er varmt, om man så må sige. Hvis en interesseret mand eller kvinde kontakter dig, vil du få hurtigere besked, hvis du bruger de mobile datingapps frem for udelukkende netdating på computeren, og du kan derfor svare tilbage mens interessen fra et match er der.

 

Det rette mobilabonnement

Men ved brugen af de mobile datingapps bliver du måske i tvivl om, hvorvidt dit abonnement er det rette for dig. Det kan være svært at finde hoved og hale i det store udbud af mobilabonnementer, men her kan https://mobilabonnementpriser.dk/, være en stor hjælp. På https://mobilabonnementpriser.dk/ kan du se en oversigt over forskellige mobilabonnementer. Ydermere kan du indtaste en række ønskede kriterier til dit mobilabonnement og derfor finde det, som passer til dit forbrug og din pengepung.

At kende sit forbrug, kan være en anelse svært, men her er der flere råd at følge. Hos de fleste udbydere, har du mulighed for at logge på en såkaldt ”min side”, hvor du kan se dit tidligere forbrug – både i forhold til data og telefoni. Derudover findes der en række apps, som også kan hjælpe dig hermed. Appen ”My Data Manager” kan give dig en oversigt over både forbrug af mobildata og WiFi, derudover kan den vise, hvad de enkelte apps hver især forbruger. Dermed kan du altså se, hvor meget f.eks. din datingapp udgør af forbrug, for at kunne vurdere, hvilket abonnement, der passer bedst til din online dating.

Det er dog sjældent et spørgsmål om dataindholdet i dit mobilabonnement, der skal afholde dig fra dating med mobile apps. De fleste mobilabonnementer indeholder nok data til brug af apps, eller har diverse foranstaltninger, der informerer dig, hvis dit dataforbrug nærmer sig grænsen af mængden af data i dit abonnement. Men det kan anbefales jævnligt at holde øje med dit faktiske dataforbrug, så du ikke betaler for mere, end du reelt har brug for.

 

Find kærligheden gennem telefonen

Det praktiske ved at finde kærligheden eller blot skabe muligheden for uforpligtende dates er altså ganske simpelt. Det eneste, du umiddelbart skal tage af beslutninger er, hvilke datingapps, du vil benyttet – her kan https://datingpilot.dk være en god hjælp – derudover kan det være en rigtig god idé at tjekke, om dit nuværende mobilabonnement matcher dit egentlige behov. Når først dette er på plads, er det blot at kaste dig ud i det. Dating kan måske virke en smule skræmmende, men et godt råd er at være åben, nysgerrig og turde tage chancen. Skriv til ham eller hende, der ser ualmindeligt dejlig ud, vær ærlig om din person og dine interesse og tag aldrig et manglende svar som et nederlag, men se det som en mulighed for at kontakte en anden interessant single. 

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Hvilken internethastighed skal du vælge

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. december 2017, 15:04

Det er ikke uden årsag, at internetudbyderne tilbyder mange forskellige internethastigheder. Den rigtige internethastighed til dig afhænger nemlig af dit forbrug. Hvis du...

Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 4. december 2017, 18:05

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får...

Læs mere...
IObit Advanced SystemCare Free 6.0 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

IObit som udvikler både systemværktøjer og sikkerhedsmoduler til Microsoft Windows har netop frigivet den seneste version af deres mest omfattende program IObit Advanced...
Læs mere...
Download Microsoft Office 2010 gratis

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office...
Læs mere...
Ad-Aware Free 10 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 25. oktober 2017, 18:57

Du husker måske Ad-Aware Free, en var et af de første og, efter kort tid, mest populære antispyware softwareløsninger. Populariteten dalede et par grad, da brugere verden...
Læs mere...
Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...