Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Sælg mere på din webshop med god tekstforfatning
!

Er du indehaver af hjemmeside eller webshop, så er god tekstforfatning afgørende for, at du kan tiltrække besøgende til din hjemmeside og skabe salg.


Basalt set tjener teksterne på din hjemmeside 3 funktioner:


  1. Øget synlighed i søgemaskinerne

  2. Flere konverteringer

  3. Skaber gode kunderelationer


Øget synlighed i søgemaskinerne


Er din hjemmeside en vigtig platform for salg, så skal der tages højde for søgemaskineoptimering i produktionen af dine webtekster. Gøres dette korrekt, vil det skabe fundamentet for at trække flere besøgende til din hjemmeside.

Googles algoritme kigger på rigtig mange forskellige parametrer, når den skal beslutte, hvem der skal ligge højest på specifikke søgninger.

En af de vigtige her, er indholdet på hjemmesiden/webshoppen. Hvis Google ikke finder dit indhold relevant i forhold til den pågældende søgning, så vil du din hjemmeside ikke figurere.

For at skrive gode SEO tekster kræves det først og fremmest, at der laves en grundig søgeordsanalyse for at finde frem til relevante keywords, som dit indhold kan centrere om. Til det formål kan du med fordel anvende Google Keyword Planner.


Flere konverteringer


Dine produktbeskrivelser og webtekster skal være knivskarpe og informerende på samme tid, og det er nødvendigvis ikke nogen nem opgave.


Den besøgende har ikke mulighed for at røre eller sanse dine produkter, derfor skal dine produktbeskrivelser formå at give den besøgende et godt indtryk af dine produkter.


Hvis det lykkedes dig at lave gode produktbeskrivelser kan du minimere antallet af vare der bliver sendt retur og mængden af utilfredse kunder. Kunden skal helst opleve at få et produkt, der lever op til de forventninger, som produktbeskrivelserne skaber.


Skabe gode kunderelationer


Gode kunderelationer er ikke noget, som opstår af sig selv. Den gode kunderelation starter først og fremmest med et godt førstehåndsindtryk. Tit og ofte er begyndelse til kunderelationen besøget på din hjemmeside, og her må teksten sige at spille en afgørende rolle.


For at dine tekster kan appellere til de besøgende, skal de først og fremmest være informerende og retvisende. Det bidrager til at skabe tryghed hos den besøgende. Derudover fortæller teksterne på din hjemmeside om din virksomhed, og her er der god mulighed for at rodfæste sig som en autoritet indenfor et specifikt område, ved at have gode informerende tekster.


Leverer du jævnligt ny og nyttig information til din målgruppe, som formår at engagere dem, så har du rigtig gode muligheder for at skabe gentagne salg og langvarige kunderelationer.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


IObit Advanced SystemCare Free 6.0 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

IObit som udvikler både systemværktøjer og sikkerhedsmoduler til Microsoft Windows har netop frigivet den seneste version af deres mest omfattende program IObit Advanced...
Læs mere...
Download Microsoft Office 2010 gratis

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office...
Læs mere...
Ad-Aware Free 10 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 25. oktober 2017, 18:57

Du husker måske Ad-Aware Free, en var et af de første og, efter kort tid, mest populære antispyware softwareløsninger. Populariteten dalede et par grad, da brugere verden...
Læs mere...
Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...