Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tips og gode råd til din digitale markedsføringsstrategi
!

Næsten lige siden dets udbredelse er internettet blevet brugt som kanal til digital markedsføring. Der gik dog mange før det overhovedet kunne komme på tale, at det var en konkurrent til den mere traditionelle og klassiske markedsføring.


Sådan er det ikke længere. Flere og flere virksomheder allokerer efterhånden størstedelen af deres ressourcer til denne form markedsføring, og tendensen ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig. Det er dog ikke så underligt. Der er nemlig rigtig mange fordele ved digital markedsføring. Det kan virke overskueligt, men vi guider dig!


Sporing af din data


En af de største fordele ved digital markedsføring er, at du kan spore resultaterne af din aktivitet. Dette har altid været en af de største kæpheste ved markedsføring generelt, og noget som har fået beslutningstagere til at holde igen med budgettet.


Sådan er det ikke digitalt. Hvis du for eksempel handler med fossil ure, kan du opsætte en konverteringssporing på landingssiden for disse ure og simpelthen måle på, hvor meget dine kampagner konverteringer. På den måde kan du vurdere, hvilke kampagner og annoncer der fungerer og som skal have et større budget, og hvilke der eventuelt skal sættes på pause eller stoppes.


Facebook


Mange spåede at Facebooks storhedstid var overstået. Det gælder i forhold til privatpersoner såvel som markedsføring. Det har dog langtfra været tilfældet – tværtimod. Vi bruger Facebook som aldrig før, og det resulterer selvfølgelig i et endnu større potentiale for markedsføring.


En af de mange gode ting ved Facebook er, at du kan segmentere mod en specifik målgruppe. Det er ekstra effektivt, eftersom der er så mange, der bruger platformen. Det gælder både, hvis du er en b2c og en b2b virksomhed. Hvis du for eksempel er en virksomhed, der afholder kurser om markedsføringsloven for medarbejdere i andre virksomheder, kan du segmentere med udgangspunkt i uddannelse og arbejde.


En anden god ting er muligheden for retargeting. Problemet med push annoncering er, at man bruger penge på at ramme personer, der egentlig ikke har nogen interesse i dit produkt. Ved at benytte sig af retargeting rammer du kan de personer, der tidligere har vist interesse i dit produkt. Retargeting vil derfor altid give et højt afkast, og er et rigtig godt alternativ.


Content marketing


Content marketing er på alle marketers læber lige for tiden, og det er der god grund til. Kort fortalt går content marketing ud på, at man gennem content skaber værdi for potentielle kunder. Hvis du skaber værdi for en person, vil personen huske dig, eventuelt klikke på din hjemmeside og derved ryge ind i retargeting flowet og måske endda købe noget af dig.


Content marketing skal altså ikke opfordre den læsende til at købe, men simpelthen bare skabe værdi. Det er for eksempel præcis, hvad vpnguiden.dk gør. De har lavet en hjemmeside, der på en overskuelig måde sammenligner forskellige vpn-udbydelser. Dette er utrolig relevant for den kunde, der har brug for netop en vpn-forbindelse.


Search Engine Optimization (SEO)


SEO er anden måde at markedsføre sig på digitalt. kort fortalt går SEO ud på, at man prøver at rangere højere i den organiske søgning. Den organiske søgning er den, der ikke er betalte annoncer.


Der er rigtig meget værdi i at lægge højt på Google. Faktisk får den første placering i den organiske søgning på Google op mod 25 procent af alt trafikken mod næsten intet, hvis man ligger på den anden side.


Der er flere måder at komme højt på Google. Man deler disse måder op i on- og offpage SEO. Onpage går ud på at optimere hjemmesidestrukturen, hvorimod offpage går ud på at skaffe links til din hjemmeside.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


IObit Advanced SystemCare Free 6.0 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

IObit som udvikler både systemværktøjer og sikkerhedsmoduler til Microsoft Windows har netop frigivet den seneste version af deres mest omfattende program IObit Advanced...
Læs mere...
Download Microsoft Office 2010 gratis

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office...
Læs mere...
Ad-Aware Free 10 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 25. oktober 2017, 18:57

Du husker måske Ad-Aware Free, en var et af de første og, efter kort tid, mest populære antispyware softwareløsninger. Populariteten dalede et par grad, da brugere verden...
Læs mere...
Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...
Det bør du overveje, når du køber ny printer

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:10

Selv om de færreste har det samme behov for at udskrive noget i dag, hvor stort set alle papirgange foregår digitalt, kan det stadig være nødvendigt...

Læs mere...
10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 16. oktober 2017, 16:06

Det har været en lang rejse for Microsoft og Bill Gates, og der findes mange underlige historier og fakta om de forskellige faser af udviklingen af Microsoft og deres Windows...
Læs mere...