Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Tips til den inaktive it-interesserede
!

Vi har alle nogle tricks eller fifs når det kommer til brug af vores computer, eller tips til helbredet til dagligdagen med et stillesiddende job. Rigtig mange har i dag både stillesiddende jobs og fritidshobby inden for teknologi, hvilket resulterer i en mangel på motion og bevægelse. Vi har valgt at lave en liste, der kombinerer vores tricks til pc’en med det de mest væsentlige helbreds råd.

Tip 1: Afslapning
Hvis du IT interesseret og har Netflix, så har du med garanti hørt fordelene ved den amerikanske version af Netflix. Det er forholdsvis nemt at tilgå den amerikanske Netflix, man skal bare bruge en DNS service eller en VPN. Det er sådan at, hvis du har købt dit Netflix abonnement i Danmark og tager en smuttur til New York, så vil du have den amerikanske version i mens du er på ferie. Det er nemlig sådan at Netflix bruger din DNS eller IP-adresse til at placerer din streaming enhed. Derfor gælder det om at få Netflix til at tro, at du faktisk befinder dig i guds eget land – uden egentlig at være det.

Den nemmeste metode er en DNS-service, det er oftest også den billigste. DNS-service koster omkring 5-10$ om måneden, men der findes også gratis versioner. På et tidspunkt var det også muligt at hente et Add-ons til din browser, som så ordnede det for dig, men Netflix har formået at lukke denne service.
De fleste Add-ons i dag virker ikke og er kritiseret for at videresælge dine personlige oplysninger.

Forskellen på VPN og DNS-service er at, DNS-servicen ændre kun din DNS-adresse, hvilket betyder at du stadig bruger din egen internet forbindelse. En VPN er et virtuelt privat netværk, som betyder at din computer tilsluttes en computer der står i eksempelvis USA. De to computere opretter en krypteret forbindelse og den eksterne computer går så på nettet, og på den måde tror Netflix at det er en amerikansk computer der tilgår servicen.

Tip 2: Helbred
Når vi rør os bruger vi energi og forbrænder fedt. Når vi er stillesiddende, så kan vi godt blive udmattede i hovedet, men vores krop har ikke rørt sig fysisk og derfor kan inaktivitet godt lede til dårlig søvn, som ofte hænger sammen med overvægt. Hvis du har et stressfyldt job og samtidig får for lidt søvn, så er det virkelig en negativ spiral da både stress og mangel på søvn nedsætter din forbrænding. Sørg derfor for at få rørt dig minimum 30 minutter om dagen, tag cyklen på arbejde eller en del af vejen på arbejdet eller tag forbi fitnesscentret på vej hjem – det vil hjælpe på din søvn. Brug eventuelt en søvn-app på telefonen, for at tjekke din søvn kvalitet.

Motion er et godt værktøj imod stress og dårlig søvn, men ellers er der andre ting som kan bruges. Nogle bruger en psykolog eller kropsterapi til at koble af og få mere energi, men det er op til den enkelte at finde ud af hvad der virker i deres tilfælde.

Når vi ikke rør os, så bruger vi ikke særlig meget energi, hvilket egentlig betyder at vi ikke har brug for at indtage særligt meget for at få dækket behovet. Det er dog svært at ændre spisevaner, og mange med inaktive jobs spiser derfor langt mere end de forbrænder. Kosttilskud kan være med til at give dig en større mæthedsfornemmelse, så du ikke indtager ligeså meget som du plejer. Protein giver en større mæthedsfornemmelse i længere tid.

Tip 3: Selvudvikling
Udvikling eller selvudvikling er vigtigt, hvis man har overskuddet til det. Det kan være på flere måder, lære at spille et instrument, lære at tale kinesisk, starte til en sport eller måske tage kursuser indenfor et nyt felt for at forbedre ens professionelle profil.

Det behøver selvfølgelig ikke være indenfor netop de nævne felter, det kan sagtens kombineres med ens nuværende hobbyer. Der findes rigtig mange gode og gratis kursuser indenfor eksempelvis programmering og databaseudvikling.

Hvis man gerne kunne tænke sig at forbedre ens CV, så kunne kursuser indenfor økonomi, HR, marketing eller projektledelse være relevant. Spørg din arbejdsgiver, om det kunne være muligt at de betalte et kursus for dig. De fleste arbejdspladser er interesseret i deres medarbejdere videreudvikler sig, da der er en sammenhæng mellem videreudvikling og arbejdsglæde.

!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Hvilken internethastighed skal du vælge

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 6. december 2017, 15:04

Det er ikke uden årsag, at internetudbyderne tilbyder mange forskellige internethastigheder. Den rigtige internethastighed til dig afhænger nemlig af dit forbrug. Hvis du...

Læs mere...
Start din egen virksomhed med disse tips

Af Christopher Vincent Hammer
mandag 4. december 2017, 18:05

Hvis du går med iværksætter-drømme, så er du kommet til det helt rette sted.
I denne artikel gives der tips til, hvordan du får...

Læs mere...
IObit Advanced SystemCare Free 6.0 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

IObit som udvikler både systemværktøjer og sikkerhedsmoduler til Microsoft Windows har netop frigivet den seneste version af deres mest omfattende program IObit Advanced...
Læs mere...
Download Microsoft Office 2010 gratis

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 1. november 2017, 10:18

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office...
Læs mere...
Ad-Aware Free 10 frigivet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 25. oktober 2017, 18:57

Du husker måske Ad-Aware Free, en var et af de første og, efter kort tid, mest populære antispyware softwareløsninger. Populariteten dalede et par grad, da brugere verden...
Læs mere...
Windows gør det nemmere at få succes med din webshop

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 18. oktober 2017, 14:07

Udviklerne af Microsoft Windows udvikler og forbedrer Windows så ofte, at det følger med resten af teknologiens udvikling, hvilket også gælder...

Læs mere...