Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Systemværktøjer - SearchMyFiles 2.4SearchMyFiles 2.4


SearchMyFiles er et alternativ til den indbyggede søgefunktion i Microsoft Windows og det fungerer rigtigt fint. Det smarte ved SearchMyFiles er, at du ikke behøver installere det som program - det kan afvikles via sin EXE.fil. Med SearchMyFiles kan du nemt søge efter alle typer af filer på din computer. Du kan anvende søgekriterier som sidst ændret, dato for oprettelse, åbnet sidst og selvfølgelig efter filtyper og størrelse på filen.

SearchMyFiles tillader en meget præcis søgning som faktisk ikke er tilgængelig via Windows Search, den indbyggede søgemaskine i Windows, og det gør SearchMyFiles til et stærkt alternativ - f. eks kan SearchMyFiles søge efter alle filer som er oprettet/skabt indenfor de sidste 10 minutter og i størrelsen 500 til 700 bytes.

Efter du har foretaget en søgning med SearchMyFiles kan du vælge de filer, i resultatet, som du er interesserede i og f. eks gemme dem i en tekst, HTML, CSV, eller XML fil eller bare kopiere det til Notesblokken i Windows.

Eftersom SearchMyFiles ikke behøver en installation for at fungere, så kan du medbringe programmet på et USB-drev og altid have det til rådighed på den computer du arbejder med.

SearchMyFiles er freeware.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Størrelse 0.07 MB
Producent Nir Sofer