Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Optimering - SpeedUpMyPCSpeedUpMyPC


Undersøg om du får maksimal udnyttelse ud af din computers potential med danske SpeedUpMyPC. Men en komplet scanning undersøger SpeedUpMyPC din PC for forhold, der trækker ned på ydeevnen og tilbyder ændringer. SpeedUpMyPC undersøger din PC for at finde de processer, systemfiler og indstillinger i Windows som gør den langsom og nedsætter ydeevnen. Når alle flaskehalsene er identificeret, så vil SpeedUpMyPC rette dem og optimere Windows.

SpeedUpMyPC indeholder en lang række professionelle systemværktøjer, der alle er udviklet med henblik på at forbedre en computers ydeevne. Selve scanningen kortlægger alle de fejl, konflikter og flaskehalse som er årsag til at Windows kan føles langsomt.

Så snart alle fejl er lokaliseret vil SpeedUpMyPC gå i gang med at rette de fundne fejl og optimere alle de områder, hvor ydeevnen kan forbedres - især forbedringer af CPU og RAM ressourcerne klarer SpeedUpMyPC godt.

SpeedUpMyPC fin-tuner også specifikke områder som system- og netværksindstillinger og fjerner junk-filer, der overfylder din harddisk.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows.

DLC.dk om Speed Up My PC

Tilføjet
Sidst opdateret 15-05-2017
Størrelse 6.68 MB
Producent SpeedUpMyPC
Screenshot