Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Antispyware - Spyware DoctorSpyware Doctor5I 2013 blev Spyware Doctor trukket tilbage fra markedet. Spyware Doctor er et af de bedste anti-spyware programmer på nettet. Spyware Doctor er blevet testet op imod en snesevis af andre anti-spyware programmer, og har gang på gang været det mest effektive.

Dette gælder både i form af at opdage og fjerne spyware fra computeren, men så sandelig også ved effektivt at blokke spyware fra at installere sig på din PC. Spyware Doctor er utrolig simpelt at installere og anvende, og det henvender sig til alle folk, ikke kun eksperter. Dette er også en af grundene til at det vandt folkets pris i 2005, 2006 og i 2007. Spyware Doctor er anerkendt verden over og rost af mange computer eksperter.  

Spyware Doctor forsvarer din computer mod malware-angreb med flere teknikker ved brug af proaktiv, reaktiv og automatiseret beskyttelse ved alle indgangspunkter.

Den seneste version af Spyware Doctor har også moduler til hukommelses-scanning, adfærdsprofilering og beskyttelses rapporterings-kort for up-to-date beskyttelse og statusovervågning for din PC.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Attention Fungerer med alle versioner af Windows.

Tilføjet
Sidst opdateret 30-07-2014
Størrelse 21.93 MB
Producent Spyhunter.eu
Screenshot