Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Gratis online harddisk med Dropbox
!Med dette lille tip vil vi vise en smart og gratis måde at lagre dine filer og data online, imens du har adgang til din konto og filerne fra enhver computer med Internet. Det betyder at du, rent praktisk, kan benytte Dropbox som en online harddisk, når det handler om at uploade, downloade og dele filer. Det smarte ved DropBox er at du kan logge på din online konto fra enhver computer og få adgang til dine filer. Huske at være opmærksom på de skatteregler som gælder ved brugen af arbejdscomputer til private gøremål.

De første 2GB hos Dropbox er gratis og 2GB lagerplads er tilstrækkeligt for langt de fleste brugere, hvis det blot drejer sig om musik, dokumenter og regneark.

Ønsker du at dele film og videofiler med dine venner og bekendte, så er Dropbox også velegnet. Du kan uploade en film til din Dropbox konto og dele den med en ven. Efter du har delt den kan du bare fjerne den fra kontoen og uploade en ny.

I det følgende vil vi gennemgå installationen af Dropbox og vise hvordan du får opsat en gratis Dropbox konto med 2 GB lagerplads.

I gang med Dropbox


Download Dropbox. Start installationen fra dit Skrivebord. Du skal vælge I don't have a Dropbox account.

Når du opretter din Dropbox konto skal du udfylde lidt information såsom navn, e-mail adresse og vælge et kodeord. E-mail adressen er beregnet til tilfælde, hvor brugeren mister sit kodeord og skal have det gensendt.

Du kan nu vælge hvilken størrelse din Dropbox konto skal have - vi anbefaler de 2 GB som er gratis.

Vælg Typical og Dropbox vil blive installeret med standardindstillingerne. Du kan vælge at Take Your og få lidt mere at vide om mulighederne med Dropbox. Bla. fortæller Dropbox dig, at du kan få adgang til de filer som er lagret på din Dropboxs konto fra alle computere med Internetadgang - du skal blot ind på din konto via www.dropbox.com, så kan du download og uploade dine filer.

Efter du har gennemgået introduktionen begynder Dropbox at blive installeret og det kan tage et par minutter. Under vores første installation fik vi meddelelsen at "Programmet svarer ikke" - det var midlertidigt og forsvandt da Dropbox blev installeret. Du kan nu åbne din egen Dropbox mappe.

Du kan nu uploade alle typer af filer til din Dropbox konto, så du altid kan få adgang til dem. Du kan oprette mapper og sortere det indhold du har liggende - f. eks bruger jeg Dropbox til at gemme en del musikfiler, så jeg altid kan afspille dem hvad enten jeg sidder på kontoret eller foran min hjemmecomputer. Hver gang du kopierer eller "trækker" en fil over i din Dropbox mappe, så kan du via værktøjslinjen i nederste højre hjørne se at filen bliver uploadet.

Efter jeg er begyndt at bruge Dropbox er glad for at have en gratis online harddisk, hvor jeg kan gemme mine dokumenter, musik og filer. Jeg behøver ikke at gemme dem på min USB-enhed og risikere at glemme den derhjemme. En anden smart ting ved Dropbox er muligheden for at dele musik og film med mine venner - det er blot at logge på din Dropbox konto online og vælge Share a folder with friends of colleagues. Du kan også invitere andre bekendte til at bruge Dropbox og dele filer med dem.

Redaktionen på Alt-til-Windows.dk kan varmt anbefale Dropbox til vores brugere, hvis de ønsker en gratis online harddisk. Har du behov for mere plads end de 2 BG som er gratis, så kan du altid købe mere plads til en rimelig pris på Dropboxs hjemmeside.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Top 3 gratis software til videoredigering

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 27. september 2017, 08:31

I dette lille tip vil vi anbefale 3 gratis programmer til videoredigering som vi mener er de bedste under Microsoft Windows. Eftersom de fleste bruger ønsker...
Læs mere...
Sådan installerer du Norton Mobile Security på din Android enhed

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 23. september 2017, 12:10

Hvis du har investeret i Norton Mobile Security til beskyttelse af din Android smartphone, tablet eller mobiltelefon så har vi forfattet en lille installationsguide til dig som...
Læs mere...
Find din IP-adresse i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. september 2017, 23:34

Din IP (Internet Protocol) adresse bliver anvendt til at identificere din computer på et større netværk og internettet. Langt de fleste brugere har både en Intern og en...
Læs mere...
Fordele ved at bruge kabel i stedet for wi-fi til internettet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 12. juli 2017, 10:53

Drømmen om den trådløse arbejdsplads, hvor kablerne er sendt på pension, og hvor medarbejderne frit kan flyttes rundt i kontorlandskaberne, kan hurtigt krakelere og ende som...
Læs mere...
Hvad er en SSD harddisk (Solid State Drive)?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:21

SSD harddisk eller i fuld fortegnelse, Solid State Drive er ikke ligefrem et nyt udtryk inde for computerverdenen da de har været på markedet i en hel del år nu. Dog er der...
Læs mere...
Hvad kan jeg bruge en VPN-løsning til?

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 12. maj 2017, 11:59

Med en VPN software får du et privat netværk der går ind og arbejder i de offentlige netværk, heriblandt internettet. VPN anvendes som oftest af virksomheder der har brug...
Læs mere...