Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Scan din harddisken for fejl
!I dette lille tip vil vi anmelde og anbefale freeware programmet Windows Surface Scanner, der kan scanne din harddisk for fejl og de såkaldte "bad sectors" og vise dig resultatet i en overskuelig rapport i Microsoft Windows.

Windows Surface Scanner kan ikke rette fundne fejl på harddisken, men vi henviser i slutningen af vores anmeldelse til programmer som du kan benytte til formålet.


Download Windows Surface ScannerSå snart du har downloadet Windows Surface Scanner skal du køre setup-filen for at installere programmet. Du kan først godkende en "End User Agreement" og efterfølgende foregår installationen automatisk.

Første gang du starter programmet får du følgende hovedvindue:


Windows Surface ScannerFor at starte en scanning af din harddisk skal du klikke på den øverste knap i højre side af Windows Surface Scanner - den hedder "Mount". Vælg din harddisk og klik på knappen "Scan" for at påbegynde scanningen.

Er der opstået fejl på din harddisk, så kan du under kolonnerne Bloack, Error og Relationship se nærmere detaljer. Du er selvsagt interesseret i at rette fundne fejl og i næste afsnit viser vi nogle redskaber til opgaven.


Ret fejl på harddiskenSå du har fundet en fejl eller "bad sector" på din harddisk - hvad bør du gøre nu?

Det første du bør gøre er at tage backup af alle dine data og vigtige filer. Der er nemlig altid en risiko for, at harddisken er ved at være slidt eller beskadiget og det kan føre til et total sammenbrud.

Efter en grundig backup af data kan du forsøge at komme fejlene og "bad sectors" til livs. Der findes en del gode software værktøjer, der målrettet reparerer fejl på harddisken. Bla. har alle de store producenter af harddiske deres egne diagnosticeringsprogrammer.

Vi vil her anmelde de softwareløsninger som vi mener er de bedste til at løse opgaven på kortest tid og med det bedste resultat:


HDD Regenerator - sørger både for diagnosticering og reparation af alle typer af fejl på harddisken.

HDD Bad Sectors Repair - er målrettet Maxtor harddiske og fungerer meget fint i den sammenhæng.

SeaTools - er udviklet til at teste Seagate og Maxtor harddiske for fejl.

Ultimate Boot CD - indeholder en del redskaber til at reparerer fejl på harddiske og andre computerfejl.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Top 3 gratis software til videoredigering

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 27. september 2017, 08:31

I dette lille tip vil vi anbefale 3 gratis programmer til videoredigering som vi mener er de bedste under Microsoft Windows. Eftersom de fleste bruger ønsker...
Læs mere...
Sådan installerer du Norton Mobile Security på din Android enhed

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 23. september 2017, 12:10

Hvis du har investeret i Norton Mobile Security til beskyttelse af din Android smartphone, tablet eller mobiltelefon så har vi forfattet en lille installationsguide til dig som...
Læs mere...
Find din IP-adresse i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. september 2017, 23:34

Din IP (Internet Protocol) adresse bliver anvendt til at identificere din computer på et større netværk og internettet. Langt de fleste brugere har både en Intern og en...
Læs mere...
Fordele ved at bruge kabel i stedet for wi-fi til internettet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 12. juli 2017, 10:53

Drømmen om den trådløse arbejdsplads, hvor kablerne er sendt på pension, og hvor medarbejderne frit kan flyttes rundt i kontorlandskaberne, kan hurtigt krakelere og ende som...
Læs mere...
Hvad er en SSD harddisk (Solid State Drive)?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:21

SSD harddisk eller i fuld fortegnelse, Solid State Drive er ikke ligefrem et nyt udtryk inde for computerverdenen da de har været på markedet i en hel del år nu. Dog er der...
Læs mere...
Hvad kan jeg bruge en VPN-løsning til?

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 12. maj 2017, 11:59

Med en VPN software får du et privat netværk der går ind og arbejder i de offentlige netværk, heriblandt internettet. VPN anvendes som oftest af virksomheder der har brug...
Læs mere...