Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld Frameld



Du får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Top 3 software til at brænde ISO filer i Windows








!En ISO imagefil er en arkiveret fil eller et image (billede) af et drev som anvender ISO formatet (ISO er en forkortelse for International Organization for Standardization). ISO filformatet kan også beskrives som et virtuelt billede af indholdet på en CD, DVD eller Blu-ray.

Har du f. eks en ISO fil liggende på din harddisk af et program eller computerspil, så kan du brænde den over på en CD eller DVD og du kan nu afvikles dit nye medie som var det det originale.

Der findes et væld af gratisprogrammer som hjælper computerbrugere med at brænde ISO filer til CD, Blu-ray og DVD, men det kan være svært at finde et som fungerer optimalt. I denne guide vil vi komme med vores bud på de 3 bedste softwareprogrammer til at brænde ISO filer under Microsoft Windows.


[email protected] Burner


Dette program er udviklet af Soft Technologies og er yderst nyttigt. Det er brugervenligt indrettet og alt hvad brugeren skal gøre er at vælge ISO filen og hvilket medie den skal brændes til.





[email protected] Burner lader dig brænde ISO filer til CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD+R DL (Dual Layer), DVD-RW og DVD+RW.

Download [email protected] Burner


FreeISO Burner


Et hurtigt og enkelt lille program med et brugervenligt interface. Via et par enkle trin kan du på kort tid opstille en opgave med at brænde ISO til CD eller DVD.





Størrelsen på FreeISO Burner er forsvindende lille og programmet fungerer fejlfrit under alle versioner af Microsoft Windows.

Download FreeISO Burner


All Free ISO Burner


Hvis du ikke er en ørn til computeropgaver eller bare gerne vil have et program, der er nemt at navigere rundt i så er All Free ISO Burner en oplagt kandidat. Det farverige og intuitive interface gør det nemt at brænde ISO filer til DVD.





Vær opmærksom på, at All Free ISO Burner vil spørge om du ønsker at installere en "toolbar" i løbet af installationen - det kan du heldigvis nemt afslå.

Download All Free ISO Burner!



Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar






Top 3 gratis software til videoredigering

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 27. september 2017, 08:31

I dette lille tip vil vi anbefale 3 gratis programmer til videoredigering som vi mener er de bedste under Microsoft Windows. Eftersom de fleste bruger ønsker...
Læs mere...




Sådan installerer du Norton Mobile Security på din Android enhed

Af Christopher Vincent Hammer
lørdag 23. september 2017, 12:10

Hvis du har investeret i Norton Mobile Security til beskyttelse af din Android smartphone, tablet eller mobiltelefon så har vi forfattet en lille installationsguide til dig som...
Læs mere...




Find din IP-adresse i Windows

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 5. september 2017, 23:34

Din IP (Internet Protocol) adresse bliver anvendt til at identificere din computer på et større netværk og internettet. Langt de fleste brugere har både en Intern og en...
Læs mere...




Fordele ved at bruge kabel i stedet for wi-fi til internettet

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 12. juli 2017, 10:53

Drømmen om den trådløse arbejdsplads, hvor kablerne er sendt på pension, og hvor medarbejderne frit kan flyttes rundt i kontorlandskaberne, kan hurtigt krakelere og ende som...
Læs mere...




Hvad er en SSD harddisk (Solid State Drive)?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 7. juni 2017, 09:21

SSD harddisk eller i fuld fortegnelse, Solid State Drive er ikke ligefrem et nyt udtryk inde for computerverdenen da de har været på markedet i en hel del år nu. Dog er der...
Læs mere...




Hvad kan jeg bruge en VPN-løsning til?

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 12. maj 2017, 11:59

Med en VPN software får du et privat netværk der går ind og arbejder i de offentlige netværk, heriblandt internettet. VPN anvendes som oftest af virksomheder der har brug...
Læs mere...