Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Programmer - Optimering - TuneUp360TuneUp360


Vær på forkant med fejl i Windows og beskyt din computer imod problemer, der kan forårsager nedsat ydeevne og computernedbrud med programmet TuneUp360. TuneUp360 finder og retter alle fejl i Windows, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Mange computerbrugere oplever at deres computer bliver langsommere og mere sløv som tiden går - dette kan være symptom på skjulte fejl i Windows, der først nedsætter hastigheden og dernæst resulterer i en computer som fungerer ved halv kraft og ofte fremkalder fejlmeddelelser.

Men hvad gør TuneUp360 egentlig ved det?

TuneUp360 identificerer først og fremmest alle fejl i Windows og på din computer, så de kan blive rettet inden skaden sker. Denne diagnosticering af fejl og problemer bliver gennemført via en omfattende database i TuneUp360 over alle kendte og sjældne fejl, der kan opstå i Windows. Har du en fejl i Windows, så kan TuneUp360 med 99% sikkerhed finde den.

Derudover optimerer TuneUp360 markant hastigheden på din computer ved at fin-tune alle de processer og indstillinger, som er afgørende for at Windows kan afvikles ved maksimal ydeevne. Alle junk-filer, adware, spyware og lignende overflødige og direkte skadelige filer fjernes også af TuneUp360.

Forfatter Christopher V. Hammer
Bit type 32/64 bit
Tilføjet
Størrelse 8.58 MB
Producent TuneUp360
Screenshot