Programmer
Artikler
Nyheder
Tweaks
Tips
Windows 8
DreamScenes
Om Alt til Windows
RSS Feed
Dit Navn

Din Email

Tilmeld FrameldDu får gratis:
-Relevante nyheder
-Undersøgelser/gaver
-Konkurrencer/præmier
-Eksklusive tilbud

Slå Vista features fra og få mere ydelse


!Windows Vista kommer som standard med en masse forskellige features, disse features sænker hastigheden på Vista, hvorfor det i mange tilfælde vil være tilrådeligt at slå ikke benyttede features fra.

Disse kan slås fra meget nemt og ligeså nemt genaktiveres, hvis man fortryder sine valg.

Tryk på start knapppen, gå til "Kontrolpanelet" og vælg "Programmer og funktioner", klik derefter på "Slå-Windows funktioner til eller fra".

En liste vises, med programmer der er installeret, fjern fluebenet i en feature, hvis du ikke længere ønsker denne enabled.

Her er en liste over funktioner, der kan slåes fra, der giver et betydeligt boost.

Indekseringstjeneste: Vista's nye smarte søge funktion, tager en del ydelse fra systemet, har man styr på hvor ens mapper og dokumenter ligger henne, kan denne slås fra.

Fjerndifferentiel komprimering:  En funktion der er lavet til at mindske båndbredde udnyttelsen ved LAN overførsler, denne funktion er effektiv, hvis man kører i et meget langsomt netværk, eller et WLAN (Wireless local area network) med dårlig modtagelse.

Tablet PC Valgfrie komponenter: Benytter man sig ikke af Grafiske værktøjer som en pen med mere, kan denne slåes fra. Læg dog mærke til at klippeværktøjet også bliver disabled, ved at slå denne funktion fra.

Windos DFS-Replikeringstjeneste: Denne funktion, sørger for at holde netværk synkroniseret med hinanden, ved at replikere filer, en oftest ubenyttet funktion.

Windows Fax og Scanning: Benytter man ikke fax eller scanner, slå da denne funktion fra.

Windows Mødeforum: Benytter man sig ikke af denne funktion, er der ingen grund til at have den kørende og sluge hukommelse, slå derfor også denne fra.

Tjenesten ActiveX Installer: Kan ligeså slåes fra.

Tryk "Ok", Vista vil nu konfigurere funktionerne, dette kan tage nogle minutter.

Modtag relevante nyheder, tips, artikler, gaver, konkurrencer, præmier og eksklusive tilbud - klik her.!Dine muligheder:


Gå tilbage        
Link til fil
    Tilføj en kommentar


Tweak loginskærmen i Microsoft Windows 8

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 18. december 2012, 02:21

Hver gang du starter Microsoft Windows 8 op, så vil du blive mødt af loginskærmen som præsenterer et standard billede og nogle notifikationer nedenunder. Ønsker at du at...
Læs mere...
Log automatisk ind i Windows 8

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 16. oktober 2012, 16:49

Hver eneste gang du genstarter din computer med Windows 8 installeret, så vil styresystemet byde dig velkommen med en loginskærm og felter til at indtaste din...
Læs mere...
Få en Windows 8 Startknap i Windows 7

Af Christopher Vincent Hammer
torsdag 25. august 2011, 16:23

Efter Microsoft har afsløret den kommende Startknap i Windows 8 og nu har du mulighed for at få den implementeret i Windows 7. Startknappen benytter det grafiske tema Metro...
Læs mere...
Er din Windows 7 sikkerhed i top?

Af Christopher Vincent Hammer
onsdag 22. juni 2011, 21:56

Selvom mange brugere trofast benytter Windows Update til at installere de nyeste opdateringer og sikkerhedspakker, så er det...
Læs mere...
Tweak Firefox 4

Af Christopher Vincent Hammer
fredag 1. april 2011, 02:55

For kort tid siden udgav Mozilla den længe ventede "final version" af deres browser Firefox og modtagelsen har været positiv fra de fleste kanter og anmeldere. I kølvandet...
Læs mere...
Tweak Internet Explorer 9

Af Christopher Vincent Hammer
tirsdag 15. marts 2011, 01:21

Selvom Internet Explorer har været tilgængeligt i relativt kort tid, så florerer der allerede en del måder at tweake browseren på. Mange tweaks skal udføres i...
Læs mere...